Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3381
0

Львів - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч УПЛ

Львів - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
fcdynamo.kiev.ua

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 16-го туру Прем'єр-ліги України «Львів» - «Динамо».

«Проти «Динамо» всі команди намагаються стрибнути вище голів. Зі зрозумілих причин: поліпшити престиж клубу, амбіції гравців і тренера, бажання футболістів сподобатися грандам з метою перейти туди, підписавши вигідні контракти. «Динамо» важко в таких матчах, власне, як і «Шахтарю». Але різниця між киянами і «гірниками» в одне очко, боротьба в самому розпалі. Обидві команди хочуть перемагати.

У стартовому складі киян я передбачаю появу Караваєва, Шапаренка, Андрієвського, Де Пени, Супряги, адже вони значно свіжіше фізично і емоційно. А вихід на заміну Шапаренка в матчі з «Брюгге» кардинально вплинув на хід зустрічі. А у Львові контроль м'яча киянам теж потрібен буде. Ці хлопці, яких я назвав, вони свіжіші, і вони мають також високий рівень майстерності. Супряга дуже швидкий, він може втекти. А це «Динамо» потрібно буде!

«Львів» розраховує на свій бразильський квартет! Сабіно, Ренан, Альваро і Шина - хорошої кваліфікації футболісти. Вони добре виглядали, коли галичани обіграли «Минай» (2:1). У львів'ян зараз гарна організація гри, вони будуть грати щільно. «Львову» втрачати в матчі з лідером нічого! Незалежно від результату, галичани отримають серйозний досвід в грі з командою, яка вийшла до 1/8 фіналу Ліги Європи!

«Львів» гратиме розкуто і також для них важливо, що напередодні вони обіграли свого конкурента «Минай». У «Львова» дуже серйозний календар: це матчі з «Динамо» і «Зорею», дербі з «Рухом», а потім поєдинок проти «Шахтаря». Тому львів'янам важливо було взяти очки в матчі з «Минаєм». Це прибрало нервозність з команди.

Безумовно, «Динамо» - фаворит. І перед кубковою грою з «Колосом» у киян навіть в думках немає недооцінки «Львова». Сьогодні для «Динамо» результат важливіший за видовищність. Дивіться на табло! На цей сезон для киян - це головний постулат і головне гасло. Собака гавкає, а караван іде! Зараз для «Динамо» очки важливіше видовищності. Я повністю розумію цей девіз, а саме вигравати в кожному матчі. Такий прагматичний підхід є правильним. «Динамо» обіграло «Брюгге»? Так! Подивіться на табло і що тут обговорювати?», - сказав Грозний.

Матч «Львів» - «Динамо» відбудеться 28-го лютого. Початок зустрічі о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.