Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 березня 2021, 11:38
3798
0

Реал Мадрид - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

На нас чекає цікавий поєдинок

| Оновлено 02 березня 2021, 11:38
3798
0
Реал Мадрид - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У понеділок, 1-го березня, в Мадриді на стадіоні «Альфредо ді Стефано» в рамках матчу 25-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Реал» прийме «Реал Сосьєдад». Стартовий свисток арбітра Хесуса Хіль Монсано з Дон-Беніто прозвучить о 22:00 за київським часом.

«Реал» Мадрид

Підопічні Зінедіна Зідана набрали пристойний хід. Незважаючи на істотні кадрові проблеми, у «вершкових» зараз п'ятиматчева переможна серія в усіх турнірах, а в чотирьох останніх поєдинках «Реал» і зовсім не пропускав. Завдяки таким результатам «Королівський клуб» продовжує йти на другому місці в турнірній таблиці Примери з відставання від мадридського «Атлетіко» в три очки. Правда, у «матрацників» є ще гра в запасі. Ще недавно команда Дієго Сімеоне випереджала «Реал» на десять очок і здавалося, що відіграти їх вже нереально, але «вершкові» змогли повернутися в боротьбу за чемпіонство.

Крім чемпіонату, «Реал» продовжує боротьбу і в Лізі чемпіонів. Мадридці зробили хороший заділ для виходу в чвертьфінал найпрестижнішого клубного турніру Європи. Вони в Бергамо переграли місцеву «Аталанту» з рахунком 1:0. Тепер в матчі-відповіді їх навіть влаштує нічия. Так що сезон, в якому, як здавалося ще кілька місяців тому, нічого не світить, «Реалу» ще під силу врятувати і виграти навіть два трофеї.

У Зінедіна Зідана все ще невеликий вибір футболістів через травми. У лазареті команди залишаються Еден Азар, Карім Бензема, Дані Карвахаль, Марсело, Едер Мілітао, Серхіо Рамос і Родріго.

«Реал Сосьєдад»

Команда з Сан-Себастьяна вилетіла з Ліги Європи. Вона за сумою двох ігор без шансів поступилася «Манчестер Юнайтед». Тепер «біло-блакитні», які раніше також завершили виступ у Кубку Іспанії, продовжують боротьбу лише в чемпіонаті країни. У Примері справи у «Реала Сосьєдад» йдуть нормально. Команда Іманоля Альгуасіля займає п'яте місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 41 очко. Так, до «Севільї», яка йде четвертою, відставання становить сім очок, але думається, що для «Сосьєдаду» і п'яте місце - це успіх.

Три останні гри чемпіонату Іспанії «Реал Сосьєдад» виграв. Повалені були «Кадіс», «Хетафе» і «Алавес». Сан-Себастьянці не тільки показують хороший результат, але і рівень футболу також радує око.

Втрати у «Сосьєдаду» також великі. Не зіграють в цьому матчі Гаїска Айеса, Мікель Меріно, Мигель-Анхель Мойя, Хосеба Салдуа, Лука Сангальї, Алекс Сола, Карлос Фернандес і Аріц Елустондо.

Історія зустрічей

У поєдинку першого кола, який відбувся 20 вересня, була зафіксована нульова нічия. До цього в шести поєдинках суперники здобули по три перемоги кожен.

Всього ж команди провели 168 матчів. 93 перемоги у «Реала», 35 - у «Сосьєдаду» і 40 нічиїх.

Орієнтовні склади:

«Реал» Мадрид: Куртуа, Менді, Начо, Варан, Лукас, Кроос, Каземіро, Модріч, Асенсіо, Вінісіус, Маріано.

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Горосабель, Ле Норман, Субельдія, Монреаль, Сільва, Ільяраменді, Гурідо, Порту, Оярсабаль, Ісак.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.91 по лінії Parimatch.

1 березня, понеділок

«Реал» Мадрид – «Реал Сосьєдад»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,91
  • 3,80
  • 4,00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Екс-форвард Шахтаря та Динамо забив у півфіналі Кубка Азербайджану
Футбол | 25 квітня 2024, 03:05 0
ВІДЕО. Екс-форвард Шахтаря та Динамо забив у півфіналі Кубка Азербайджану

Владислав Кулач відзначився за Зіру у ворота Габали, команда вийшла у фінал змагань

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.