Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 березня 2021, 04:48
4698
4

«Берінчик отримає свій шанс на титул». Не виключений бій з Тео Лопесом

Олександр Красюк розповів про ситуацію з Берінчиком

| Оновлено 24 березня 2021, 04:48
4698
4
«Берінчик отримає свій шанс на титул». Не виключений бій з Тео Лопесом
instagram.com

Промоутер Олександр Красюк розповів, чому легковаговик Денис Берінчик продовжує боксувати в Броварах (наступний бій 21 березня) проти не надто відомих суперників.

«Він боксує в основному в Києві, тому що тут він закінчує своє обрамлення. Коли я говорю про український бокс, то порівнюю це з шахтою, де добувають алмази. Ось добули алмаз, але поки його цінність тільки потенційна. Після того, як його приведуть в товарний вигляд, тоді буде його справжня цінність. Поки що в Україні немає такого ринку, який міг би змагатися з британським або американським ринком. Чи готовий Берінчик битися з чемпіонами в Англії або США? Я думаю, що майже готовий. Чи буде він це робити? Не знаю, у Великобританії чи ні, але він точно отримає шанс битися за титул».

«Інше питання, чи використає він його. Що стосується боїв проти топ-5 рейтингу, то боксер повинен мати відповідні параметри рекорду в кар'єрі. Берінчик 21 березня проведе бій проти 15-го номера рейтингу, Хосе Санчеса. Ось і логіка. У його вазі чемпіон - Тео Лопес. Йому потрібно по IBF захищати титул проти Камбососа. Далі підуть інші організації, в тому числі WBO, де Берінчик є найвищим претендентом на статус обов'язкового претендента. І Берінчик буде призначений таким претендентом, це питання часу».

«Що робити поки що Денису, поки його не висунули на статус претендента? Можна відпочивати, а можна проводити поєдинки. Така стратегія по Берінчику», - розповів Красюк.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні
Бокс | 24 квітня 2024, 13:28 2
Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні

Останній такий рейтинг до бою Усика та Ф'юрі

Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів
Футбол | 25 квітня 2024, 11:44 11
Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів

Екс-форвард «Динамо» та «Шахтаря» не планує залишатися у Бразилії

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
"Він боксує в основному в Києві, тому що тут він закінчує своє обрамлення. Коли я говорю про український боксі, то порівнюю це з шахтою, де добувають алмази"
Красюк..... філософ недоробленний. 5 обрамляє 32-річний алмаз у Києві вже шостий рік. Чи станок в Красюка ніякий, чи просто алмаз не піддаєтсья обробці
turist86
Красюк балабол
26.10.2020
КРАСЮК: «Зробимо все, щоб Берінчик став претендентом на титул Лопеса»
https://sport.ua/uk/news/509487-krasyuk-sdelaem-vse-chtoby-berinchik-stal-p
retendentom-na-titul-lopesa
18.12.2020
Олександр КРАСЮК: «Берінчик буде битися за пояс чемпіона світу»
https://sport.ua/uk/news/517082-aleksandr-krasyuk-berinchik-budet-dratsya-z
a-poyas-chempiona-mira
23.02.2021
Суперник - нікому не відомий лузер
deguk
а доречі це ж Красюк вивів Усика на WBO з Гловацьки? Тобто там не потрібно було "алмаз обрамлювати". Відчуваю, це такий треш від промоутера. "Саша, коли бій за пояс?" - "Поки не спішимо, набиваємо рейтинг". В цілому, також можна сказати Денис сам винен. Якби поставив якусь таку умову "За два роки виходимо на титул або прощаємось", ситуація була б дещо іншою, імхо. Для чого Красюку виводити "локального" боксера на світову арену, де він може потенційно перейти до іншого промоутера і перестати приносити гроші?) Краще тут, вдома, "обрамлювати алмаз".
Al Zolo
Лопкс котрый не хочет с Хейни боксировать-т.к. по его гондурасскому мнению тот не заслужил.... прям побежит от радости драться с суперчемпионом Броваров не одержавшим ни одной победы над бойцами из сотни 61 кг