Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 лютого 2021, 16:24
31202
0

Прогноз Олександра Шовковського на матчі АПЛ

Боротьба за Лігу чемпіонів

| Оновлено 27 лютого 2021, 16:24
31202
0
Прогноз Олександра Шовковського на матчі АПЛ

Цього туру ми знову побачимо в АПЛ битви грандів. Всі вони продовжують боротьбу за чемпіонство. Чим завершаться їхні найближчі матчі, аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Прогноз на матч «Лестер» - «Арсенал»: господарі не програють. Коефіцієнт 1.4

«Лестер» в 12 останніх матчах чемпіонату програв лише один раз «Лідсу» (1:3), статистика інших матчів - 7 перемог, 4 нічиї. У двох попередніх турах «Лиси» обіграли на своєму полі «Ліверпуль» (3:1) і «Астон Віллу» (2:1) на виїзді. «Лестер» тримається в квартеті кращих АПЛ, команда ділить 2-3 місце з МЮ. Цього сезону команда краще грає в гостях, де набрала 61% очок, поступаючись за втраченими очками у виїзних іграх лише МЮ. На своєму полі у «Лестера» лише 6 перемог в 12 матчах чемпіонату. При цьому в останніх 4 домашніх іграх команда виграла тричі.

«Лестер» повторює хід минулого сезону. Тоді після 25 турів у команди також було 49 балів, але в підсумку «Лиси» фінішували п'ятими. Більше очок у «Лестера» в АПЛ після 25 зіграних матчів було лише в чемпіонському сезоні-2015/16 - 53.

Перед матчем з «Арсеналом» команда Роджерса сенсаційно вилетіла з Ліги Європи. На стадії 1/16 фіналу «Лестер» програв вдома празькій «Славії» 0:2 (перший матч – 0:0) і завершив євросезон.

У минулому турі «Каноніри» на своєму полі поступилися «Ман Сіті» (0:1). В 5 останніх матчах чемпіонату «Арсенал» здобув лише одну перемогу (1 нічия, 3 поразки). На виїзді в АПЛ команда програла в двох поєдинках поспіль. Єдиний плюс цього «Арсеналу» - гра в обороні. Менше за «Канонірів» (26) пропускають лише «Челсі» (25) і «Ман Сіті» (15).

В повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи «Арсенал» обіграв у Піреї «Бенфіку» 3:2 і пройшов до наступної стадії (перший матч – 1:1).

«Лестер» - «Арсенал». Прогноз

«Каноніри» нічим не поступатимуться, але обіграти нинішній «Лестер» вони не зможуть. В ідеалі має бути нічия, якщо «Арсенал» не ловитиме гав біля власних воріт.                      

Прогноз на матч «Челсі» - «Манчестер Юнайтед»: гості заб’ють більше 1 голу. Коефіцієнт 1.7

Лондонці в минулому турі на виїзді зіграли внічию з «Саутгемптоном» (1:1) і опустилися з 4-го місця в турнірній таблиці на 5-е. На чолі з Тухелем «Челсі» ще не програвав: 4 перемоги і 2 нічиї в АПЛ, і по одній перемозі в Кубку Англії та ЛЧ. В цій серії команда пропустила лише 2 голи (кращі показники були лише за часів Жозе Моурінью – 1 пропущений м'яч після 8 ігор). Менше, ніж «Челсі» (25), пропустив лише «Ман Сіті» (15). На своєму полі в АПЛ лондонці не пропускають в 3 поспіль матчах (2 перемоги, 1 нічия).

Посеред тижня «Челсі» зіграв перший матч 1/8 фіналу ЛЧ. В Бухаресті команда Тухеля обіграла мадридський «Атлетіко» 1:0 (Жиру).

Обігравши в минулому турі на своєму полі «Ньюкасл» (3:1), команда Сульшера втримала друге місце в АПЛ. Щоправда, МЮ випереджає «Лестер» лише за різницею голів. Цього сезону в АПЛ «Червоні дияволи» програли 4 матчі, при цьому всі поразки припали на домашні поєдинки. А от на виїзді МЮ ще не програвав і залишається єдиним клубом в цьому сезоні, хто має таке досягнення. Загалом команда Сульшера не програє в гостях у 19 поспіль поєдинках АПЛ (13 перемог, 6 нічиїх). Також  у МЮ найкраща атака в чемпіонаті (53 голи), а в 4-х останніх матчах АПЛ команда забила 16 м'ячів. Востаннє команда мала більше голів після 25 турів в сезоні-2012/13, коли в підсумку виграла чемпіонат.

В 1/16 фіналу Ліги Європи МЮ пройшов «Реал Сосьєдад». У повторному матчі команда Сульшера зіграла вдома внічию 0:0, натомість в першій грі МЮ переміг 4:0.

«Челсі» - МЮ. Прогноз

Команда Сульшера дуже впевнено почувається на чужому полі. На сьогодні МЮ більш гнучкий, ніж «Челсі», тому мінімум нічию гості втримають.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.