Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 лютого 2021, 17:14
1104
0

Тоттенхем - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Головний матч для Жозе Моуріньо

| Оновлено 28 лютого 2021, 17:14
1104
0
Тоттенхем - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/spursofficial

У неділю, 28-го лютого, в Лондоні на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» в рамках матчу 26-го туру чемпіонату Англії місцевий «Тоттенхем» прийме «Бернлі». Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Тоттенхем»

«Шпори» продовжують своє падіння в турнірній таблиці. Команда Жозе Моуріньо програла п'ять з останніх шести матчів англійської Прем'єр-ліги. Все це призвело до того, що лондонці опустилися вже на дев'яте місце в турнірній таблиці. Колективу зі столиці Англії буде дуже непросто поборотися за місце в Лізі чемпіонів, оскільки відрив становить вже дев'ять очок. Більш того, кожен матч може стати останнім біля керма команди для Моуріньо. Ходить багато чуток щодо його можливої ​​відставки, проте поки «Особливому» вдається зберегти свій пост.

Серед тижня «Тоттенхем» легко розібрався з австрійським «Вольфсбергом» і пробився в 1/8 фіналу Ліги Європи. Здається, що відмовлятися від боротьби за другий за престижністю клубний турнір Старого Світу «шпори» не будуть, оскільки перемога в турнірі також принесе команді путівку в Лігу чемпіонів. З Кубка Англії «Тоттенхем» вилетів, а ось в Кубку англійської ліги пробився до фіналу, де зіграє з «Манчестер Сіті». Це відмінна можливість для лондонців вперше за довгий час виграти хоч якийсь трофей.

У матчі з «Бернлі» не зможе взяти участь лише давно травмований аргентинський півзахисник Джованні Ло Чельсо, а також івуарійський захисник Серж Ор'є.

«Бернлі»

У «Бернлі» ситуація зовсім інша. «Бордові» спочатку сезону ставили собі завдання залишитися в еліті і зараз відчайдушно борються за збереження прописки в Прем'єр-лізі. На даний момент команда Шона Дайча успішно справляється з цим завданням. «Бернлі» має в своєму активі 28 очок і займає 15-е місце в таблиці. Команда з графства Ланкашир на шість очок випереджає зону вильоту. Поки турбуватися з цього приводу немає сенсу ні у клубу, ні у вболівальників.

«Бордові» продовжують боротьбу лише в чемпіонаті країни. Зараз у команди є серія з чотирьох поспіль матчів в АПЛ без поразок. Правда, три з них завершилися внічию, але нічия для «Бернлі» теж хороший результат, оскільки зараз для нього кожне очко на вагу золота. Після «Тоттенхема» команді Шона Дойча належить зіграти проти «Лестера», «Арсеналу» і «Евертона». Можливо, саме ці поєдинки і вирішать долю «Бернлі».

У команди з Бернлі проблеми зі складом значно більші. Не зіграє в цій грі Йоханн Гудмундссон, також під великим питанням вихід на поле Ешлі Барнса, Роббі Брейді, Кріса Вуда, Еріка Пітерса і Дейла Стівенса. Всі вони мають незначні пошкодження.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою вже 117 матчів, в яких 49 перемог здобув «Тоттенхем», 40 разів вигравав «Бернлі» і 28 поєдинків завершилися внічию.

У першому колі «Тоттенхем» на виїзді мінімально здолав «Бернлі» завдяки голу Сон Хин Міна.

Орієнтовні склади:

«Тоттенхем»: Льоріс, Регілон, Дайєр, Санчес, Доерті, Ндомбеле, Хейб'єрг, Сон, Ламела, Лукас, Кейн.

«Бернлі»: Поп, Лоутон, Тарковськи, Мі, Тейлор, Браунхілл, Корк, Вествуд, МакНіл, Родрігес, Видра.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.60 по лінії Favbet.

28 лютого, неділя

«Тоттенхем» – «Бернлі»
Лондон. Стадіон «Тоттенхем Хотспур». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,60
  • 4,05
  • 6,00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 98
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.