Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
|
2516
0

Мотор – Ольборг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Визначальний поєдинок для запоріжців в боротьбі за високі місця на груповому етапі

Мотор – Ольборг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Поєдинок «Мотор» - «Ольборг» відбудеться у четвер, 25 лютого, в Запоріжжі. Початок зустрічі в ПС «Юність» о 18.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».   

Після бойової гри в Угорщині, де чемпіон України показав непоганий гандбол, але не зміг зачепитися за очки з маститим «Веспремом», «Мотору» належить провести один з найважливіших матчів на груповому етапі Ліги чемпіонів. Домашній поєдинок проти «Ольборга» буде дуже важливим з точки зору боротьби за третю сходинку в підсумковій класифікації групи В.

У нашому октеті йде запекла боротьба за місця у верхній частині турнірної таблиці, які, швидше за все, допоможуть отримати більш прийнятного опонента на стадії плей-оф. В активі «Мотора» і «Ольборга» на даний момент по 12 очок, причому у данців на один зіграний матч більше. У німецького «Кіля» 11 очок, але за втраченими очками він поки обходить чемпіонів України і Данії. І навіть французький «Нант» в останніх іграх може показати результат і переміститися з шостої відразу на третю позицію, так що, боротьба на фініші групового турніру буде неабиякою.

Група В. Турнірна таблиця

1. «Барселона» (Іспанія) – 26 (13 ігор)

2. «Веспрем» (Угорщина) – 17 (12)

3. «Ольборг» (Данія) – 12 (12)

4. «Мотор» (Україна) – 12 (11)

5. «Кіль» (Німеччина) – 11 (10)

6. «Нант» (Франція) – 10 (12)

7. «Цельє» (Словенія) – 6 (12)

8. «Загреб» (Хорватія) – 0 (12)

Виїзний поєдинок проти «Ольборга», який був зіграний ще в вересні минулого року, залишив мало приємних спогадів шанувальникам «Мотора». Данці більшу частину першого тайму лідирували з комфортною перевагою. На старті другої половини гри чемпіон України трохи підтягнувся до суперника, але швидко втратив нитки гри і відпустив «Ольборг» далеко вперед. Мабуть, гра в Данії стала найгіршою для «Мотора» в нинішній Лізі чемпіонів. Навіть проти клубів калібру «Барселони» і «Веспрема» запоріжці виглядали цікавіше.

В Україну гандболісти «Ольборга» приїхали відразу ж після важкого поєдинку проти ще одного претендента на третю сходинку в групі В. Ще у вівторок данці в гостях боролися з німецьким «Кілем» і у впертій боротьбі поступилися - 26:28, причому в кінцівці зустрічі сьогоднішні суперники «Мотора» вели в рахунку - 26:24, але жодна з останніх чотирьох атак «Ольборга» не змогла завершитися акцентованим кидком по воротах, чим і скористався німецький клуб.

Наведемо список всіх результатів «Ольборга» в нинішній Лізі чемпіонів:

16 вересня. «Цельє» (Словенія) – «Ольборг» – 29:31

23 вересня. «Ольборг» – «Мотор» (Україна) – 38:29

30 вересня. «Загреб» (Хорватія) – «Ольборг» – 26:27

14 жовтня. «Ольборг» – «Нант» (Франція) – 32:24

21 жовтня. «Ольборг» – «Кіль» (Німеччина) – 23:31

29 жовтня. «Барселона» (Іспанія) – «Ольборг» – 42:33

18 листопада. «Ольборг» – «Веспрем» (Угорщина) – 27:33

25 листопада. «Веспрем» (Угорщина) – «Ольборг» – 30:32

2 грудня. «Ольборг» – «Барселона» (Іспанія) – 32:35

10 лютого. «Нант» (Франція) – «Ольборг» – 38:29

18 лютого. «Ольборг» – «Загреб» (Хорватія) – 38:29

23 лютого. «Кіль» (Німеччина) – «Ольборг» – 28:26

Найкращим бомбардиром «Ольборга» в нинішній Лізі чемпіонів є лівий напівсередній Ніколай Крістенсен, на його рахунку 51 точний кидок по воротах суперників. За ним слідує лінійний Магнус Йенсен з 46 м'ячами в активі. До речі, у складі данського клубу виступають тільки скандинави. У команді п'ятеро легіонерів, які представляють сусідні Норвегію та Швецію.

Варто зазначити, що в «Ольборзі» живуть не тільки сьогоднішнім днем, а й думають про майбутнє. Буквально на днях гандбольну Європу сколихнула новина про те, що данський клуб підписав контракт зі своїм зоряним співвітчизником Міккелем Хансеном, який зараз виступає за французький «ПСЖ». Грати за «Ольборг» зірковий данець почне з сезону 2022/2023.

Безумовно, результат очного поєдинку матиме дуже велике значення і для «Мотора», і для «Ольборга». Український чемпіон в разі перемоги отримає відмінні шанси на небачені раніше для себе висоти у вигляді підсумкового третього місця в групі. Але і міцний суперник також розраховує на успіх. Команди приблизно рівні, а значить, нас може очікувати дуже завзята боротьба і хочеться побажати запоріжцям вийти з неї переможцями.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Мотор» - «Ольборг».

 
  • 2.37
  • 8.7
  • 1.91
Сделать ставку
 
  • 2.46
  • 8.70
  • 1.82
Сделать ставку
 
  • 2.38
  • 8.20
  • 1.87
Сделать ставку
Олексій Коляго
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.