Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Динамо Загреб
25.02.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 1 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 27 лютого 2021, 12:34
3043
1

Динамо Загреб - Краснодар. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Хорватам належить підтвердити виїзну перемогу у Краснодарі

| Оновлено 27 лютого 2021, 12:34
3043
1
Динамо Загреб - Краснодар. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Краснодар

У четвер, 25 лютого, у Загребі на полі стадіону «Максимір» відбудеться повторний матч 1/16 фіналу, в якому «Динамо» прийме «Краснодар». Команди завершать з'ясування відносин після перемоги хорватів у першому поєдинку на полі «биків» з рахунком 3:2.

«Динамо» Загреб

Команда Зорана Маміча на груповій стадії Ліги Європи стала переможцем квартету К. У шести зіграних матчах вона набрала 14 очок, зумівши випередити другу команду підсумкової таблиці - «Вольфсбергер» - на 4 пункти. Стартували загребці з нічиїх 0:0 з «Фейєноордом» (вдома) та московським ЦСКА (на виїзді), після чого видали серію з чотирьох перемог - «Вольфсбергер» (1:0 вдома, 3:0 на виїзді), «Фейєноорд» (2:0 на виїзді) та ЦСКА Москва (3:1 вдома).

Нагадаємо, до групової стадії Ліги Європи динамівці потрапили після невдачі у кваліфікації Ліги чемпіонів, де вони програли «Ференцварошу» у виїзному матчі (1:2). Проте у фіналі відбіркової компанії ЛЄ хорвати в рідних стінах зломили опір естонської «Флори» - 3:1.

У таблиці національного чемпіонату «Динамо» на разі посідає перше місце, маючи найкращі додаткові показники, ніж є у «Осієка». Обидва клуби мають в активі по 48 очок. Втім, загребці провели на один поєдинок менше (21 проти 22-х).

«Краснодар»

Підопічні Мурада Мусаєва в осінній частині євросезону виступали в основному турнірі Ліги чемпіонів, де посіли третє місце у групі Е, після чого вирушили до плей-оф Ліги Європи. У шести матчах групової стадії команда набрала 5 очок, здобувши 1 перемогу при 2 нічиїх та 3 поразках.

Ключовими для «биків» стали два заключних поєдинки. У них вони обіграли вдома 1:0 «Ренн» - свого основного конкурента у боротьбі за підсумкову третю позицію, а потім у Лондоні зіграли 1:1 зі вже невмотивованим у турнірному плані «Челсі».

На разі чемпіонат Росії після зимової паузи ще не відновився. «Краснодар» у таблиці російської Прем'єр-ліги займає 7 місце, маючи 30 очок після 19 зустрічей. У трьох заключних матчах 2020 року команда здобула три перемоги, обігравши «Ротор» (5:0 вдома), «Локомотив» (5:0 вдома) та «Уфу» (1:0 вдома).

У 2021 році краснодарці провели лише два офіційних матчі. Програли вдома 2:3 загребському «Динамо» у першому поєдинку 1/16-ї Ліги Європи та вибули з боротьби у Кубку Росії, поступившись у 1/8-ї на своєму полі «Сочі» - 1:2.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою лише один поєдинок. Це вже згадуваний перший матч стартового раунду плей-оф поточної компанії у Лізі Європи. Дубль Петковича та гол Атімвена принесли «Динамо» перемогу у Краснодарі з рахунком 3:2. У господарів, які програли, голами престижу відзначилися Берг та Клаессон.

Орієнтовні склади:

«Динамо» Загреб: Ліваковіч, Гвардіол, Теофіль-Катерін, Лаурітсен, Рістовскі, Оршіч, Якіч, Іванушеч, Майєр, Адемі, Петкович.

«Краснодар»: Городов, Чернов, Кайо, Мартиновіч, Смольніков, Клаессон, Вільєна, Ольссон, Вандерсон, Берг, Кабелла.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.26 по лінії Parimatch.

25 лютого, четвер

«Динамо» Загреб - «Краснодар»
Загреб. Стадіон «Максимір». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Судак
Ой буде сьогодні в краснодира красна дирка!!!Ой буде палати!