Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 березня 2021, 15:14
1448
0

Рома – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Центральний матч туру в Серії А

| Оновлено 18 березня 2021, 15:14
1448
0
Рома – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 28 лютого, відбудеться центральний матч 24 туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Рома» на домашній арені «Стадіо Олімпіко» прийматиме «Мілан». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

«Рома»

Команда колишнього наставника донецького «Шахтаря» Паулу Фонсеки виглядала вельми симпатично в першій частині чемпіонату, показуючи видовищний атакуючий футбол. За 23 тури «вовки» здобули 13 перемог, 5 разів зіграли внічию і зазнали 5 поразок. З 44 очками в активі римляни посідають четверте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючого «Інтера» на дев'ять балів.

Перед Фонсекою стоїть завдання-мінімум вивести «Рому» в Лігу чемпіонів, чого в минулому сезоні йому не вдалося зробити. Зберігши роботу, Паулу, очевидно, зробив висновки. Поки справи у його команди йдуть непогано, а самим португальським фахівцем цікавиться мадридський «Реал». У четвер столичний клуб оформив путівку до 1/8 фіналу Ліги Європи, залишивши за бортом турніру португальську «Брагу» (3:1, перший матч – 2:0).

«Мілан»

Після 23 турів «Мілан» займає друге місце в турнірній таблиці елітного дивізіону Італії, відстаючи від «Інтера» на 4 очки. Команда Стефано Піолі програла 4 матчі, стільки ж разів зіграла внічию, і має гандикап над багаторічним чемпіоном, «Ювентусом», в 4 бали. Так що, швидше за все, саме два клуби з Мілана розіграють між собою чемпіонський титул, оскільки туринцям буде складно відіграти 8 очок.

Довгий час «Мілан» був лідером і відповідно головним претендентом на Скудетто, але потім почалася смуга невдач. В останніх двох матчах Серії А підопічні Піолі програли: спочатку «Спеції» (0:2), а потім в дербі «Інтеру» (0:3). Та й в Лізі Європи «россонері» ледь не вилетіли після 1/16 фіналу, пройшовши сербську «Црвену Звезду» лише за рахунок правила виїзного голу (2:2, 1:1). Але в пріоритеті, звичайно ж, чемпіонат, адже за титул клуб не боровся дуже давно.

Орієнтовні склади

«Рома»: Лопес – Фасіо, Карсдорп, Манчіні, Перес, Спінаццола, Верету, Вільяр, Мхітарян, Пеллегріні, Майораль.

«Мілан»: Доннарумма – Калабрія, К'яєр, Романьолі, Тео Ернандес, Тоналі, Кессьє, Салемакерс, Чалханоглу, Ребич, Ібрагімович.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 3.11 по лінії Parimatch.

28 лютого, неділя

«Рома» – «Мілан»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.44
  • 3.52
  • 3.11
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.