Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Аякс
25.02.2021 19:55 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 2 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 19:57
1854
0

Аякс – Лілль. Прогноз на матч Ліги Європи

Якщо в чемпіонаті нарешті все так добре, то навіщо потрібні єврокубки?

| Оновлено 25 лютого 2021, 19:57
1854
0
Аякс – Лілль. Прогноз на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

Отримавши важливу стратегічну перевага в двоматчевій дуелі за рахунок перемоги на полі суперників із Франції з рахунком 2:1, амстердамський «Аякс» буде в домашніх умовах намагатися не тільки відстояти успішний результат першого поєдинку, але і зробить спробу як слід підготуватися до наступного раунду. Однак у майбутньому поєдинку не все буде залежати тільки від господарів – чи вистачить поточному лідеру чемпіонату Франції сил на боротьбу на двох фронтах?

«Аякс»

Чинний чемпіон Нідерландів у поточному сезоні змушений боротися не тільки за черговий для себе титул на внутрішній арені, але і всіма силами доводити, що здобуте по далеким від спортивних принципів чемпіонство в минулому сезоні, який не був дограний до кінця, є закономірним. У той самий час, «Аякс» щосили користується статусом флагмана футболу своєї країни, гідно виступивши на груповому етапі Ліги чемпіонів, за підсумками якого опустився до Ліги Європи.

Жеребкування подарувало амстердамському клубу досить сильного суперника вже на стадії 1/16 фіналу, а результат першої гри забезпечили вольові зусилля підопічних Еріка тен Хага в кінцівці поєдинку. Два м'ячі на чужому полі, та ще й за умови перемоги – вагома перевага, яка дозволить «Божим синам» починати гру на своєму полі з упевненістю в підсумковому успіху, проте до оборони амстердамців завжди виникли питання, тому легкою майбутня для них точно не стане.

«Лілль»

Французький колектив демонструє колосальні амбіції на внутрішній арені, проте міжнародна кампанія у команди Крістофа Галт'є складається не так впевнено. Безумовно, вихід із групи за участю італійського «Мілана», празької «Спарти» і шотландського «Селтіка» з другого місця можна вважати вагомим успіхом, однак баталії з тими ж підопічними Ніла Леннона, які опинилися за підсумком останніми в квартеті, завершилися для «догів» двома втратами очок.

Ключовим питанням ще до старту першого поєдинку була можливість французької команди боротися на два фронти. Перевага на внутрішній арені над найближчим переслідувачем складає всього три очки, що може позначитися в подальшому за ходом сезону, за умови, якщо команда врешті зуміє пробитися до наступного раунду. Із іншого боку, ми давно не бачили успіхів від «Лілля» на міжнародній арені, тому колектив Леннона цілком може захотіти ризикнути.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Лілля», і завершилася перемогою «євреїв» з рахунком 2:1.

«Аякс» у домашніх поєдинках є досить успішною командою, проте ключові протистояння в Лізі чемпіонів цього сезону проти «Аталанти» і «Ліверпуля» (двічі по 0:1) програв саме в рідних стінах.

«Лілль» під час гостьових протистоянь цього сезону демонструє агресивний футбол, що дозволяє команді добиватися необхідного результату. Останню поразку на виїзді від «догів» ми бачили як раз у заключній грі групового етапу Ліги Європи УЄФА проти «Селтіка».

Орієнтовні склади

«Аякс»: Стекеленбург – Блінд, Мартінес, Схюрс, Тімбер – Классен, Альварес Гравенберх – Антоні, Тадіч, Нерес.

«Лілль»: Меньян – Мандава, Ботман, Брадаріч, Челік – Бамба, Сумаре, Санчеш, Веа – Девід, Язиджі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку команди цілком здатні показати результативний футбол через те, що забитий м'яч із будь-якої зі сторін змусить опонентів більш посилено атакувати. За таких умов, ставка «Тотал матчу 2,5 / Обидві команди заб'ють: бол. 2,5 / Так» за 2,07 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

25 лютого, четвер

Аякс – Лілль
Амстердам. «Йохан Кройфф Арена». 19:55
ТБ-трансляція на сервисі «Oll.tv»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 2.03
  • 3.65
  • 3.70
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.