Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2021, 04:28
3551
13

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Хотів купити Левандовскі ще до Боруссії»

«Шахтар» міг підписати нинішнього лідера «Баварії»

| Оновлено 25 лютого 2021, 04:28
3551
13
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Хотів купити Левандовскі ще до Боруссії»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу зізнався, що за часів роботи в «Шахтарі» міг підписати Роберта Левандовскі:

«Ми відразу зрозуміли, що Роберт Левандовскі є винятковим гравцем. Ми хотіли купити його, оскільки вважали, що це буде відмінним посиленням. Це було ще до того, як він перейшов в «Боруссію» Дортмунд. Ми дуже старалися підписати його, але не змогли, оскільки Роберт вважав за краще поїхати в Німеччину.

Чи шкодую я, що трансфер не відбувся? Ні, так підходити до цього не має сенсу. Мені дуже приємно, що Роберт так сильно спрогресував. Я не тільки тренер, але і футбольний уболівальник. Приємно бачити, наскільки він просунувся, наскільки фантастичним він став. У мене немає проблем з тим, що він не перейшов в «Шахтар». Найголовніше, що у нього все вийшло.

У «Шахтарі» ми також виховали багатьох великих гравців, наприклад, з Бразилії, які досягли міжнародного рівня. У цьому плані нам є чим пишатися».

Раніше Луческу зізнався, що не хотів відпускати Артема Шабанова в «Легію».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Мирча, ти й купив, лише Маріуша!
Алексей Столетов
Шутники, учите матчасть) Мариуш в Шахтере был с 2001, Луческу с 2004.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Маслов
И как бы он вписался в банду бразильцев, которые ему в нападении и шанса не дали бы? Аби ляпнуть
Ёкарный Бабай
Первый комментарий на сайте источника:
День без Левандовски на первой полосе - потраченный впустую день. Неважно, забил ли он гол где-то за границей или жестко какал
SportsMan
Что толку сожалеть о том, кто мог оказаться в клубе? Мало того, что этого не произошло, так даже если б и произошло, то, во-первых, как уже написали в комментах, не факт, что стали бы теми, кем стали, а во-вторых, даже если б стали, неужели кто-то может наивно полагать, что задержались бы в наших клубах дольше 2-3 лет?
Vbolivalnyk-Peter
Усі зірки стають зірками, оскільки йдуть до нормальних тренерів у нормальні клуби. Невже хтось вірить в те, Левандовський став би тим ким є якби грав у Шахтарі? Чи Роналду, якби перейшов в Динамо (якщо це правда, що його пропонували киянам, проте Сабо його забракував). І хто такий Неймар ніколи би в Світі ніхто не знав, якби той поїхав в Україну... Великими спортсменами не народжуються, а стають завдяки колосальній праці, самодисципліна та шаленому бажанню, які підкріплені правильною роботою тренерів..
DKTheBest2
Підписати перспективного європейського молодого гравця для наших команд практично не реально. Іх ведуть скаути солідних клубів змалку.
Та й в процентному співвідношення на одного європейського таланта приходиться 10 бразильських і тому для багатьох з них, наприклад, Шахтар, це шанс попасти в Європу і зробити собі ім'я, а там вже й перейти в сильніший чемпіонат.