Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 24 лютого 2021, 13:31
58336
0

Звання в КС ГО

Звання в CS: GO - опис, таблиця рангів

| Оновлено 24 лютого 2021, 13:31
58336
0
Звання в КС ГО

Звання в КС ГО – відображення рівня навичок гравця КСГО. Його можна побачити в профілі у лівому верхньому кутку – під шкалою рівнів і досвіду.

Ранги КС ГО

Ранг – підклас звання. Він потрібен, щоб внутрішньоігрова система могла вибрати гравцеві супротивників або товаришів, які були б максимально близькі з ним по скілам. Ранг може підвищуватися або падати в залежності від того, були останні матчі виграні чи програні. Це впливає також і на звання в ММ: часті виграші – ключовий принцип буста звань.

Як отримати всі звання в КС ГО

Всі новачки-контрстрайкери проходять калібрування КС ГО, яке аналізує їх навички та на підставі цього надає звання. Часте запитання – скільки потрібно перемог для підвищення звання в CS GO? Відповідь оптимістична – всього десять. Оскільки в день може зарахуватися лише пара перемог, то найраніше, коли можна отримати своє перше звання – через п'ять днів.

Сьогодні підвищувати в КС ГО звання важче, ніж кілька років тому. Хоча інформація про систему апа звань достеменно відома лише розробникам, є фанатська теорія, як визначити рівень свого MMR в Counter Strike Global Offensive. Згідно з нею, за виграну гру дають 25 балів, за програну віднімають 25 балів. На кожен ранг потрібно приблизно 200 балів.

Щоб «апати» звання в КС ГО, необхідно бути активним гравцем, корисним для команд, в яких граєш, а також багато тренуватися і не боятися експериментів. Тоді в CS GO звання частіше «падають на погони».

Говорячи коротко про те, які звання в КС ГО, варто відзначити, що найбільш часто зустрічаються середні звання – це майстер сержант КС ГО, золота зірка КС ГО і магістр КС ГО, тоді як найвище звання в КС ГО – Всесвітня Еліта. Більш докладно це питання буде висвітлено в одному з наступних розділів.

Звання КС ГО — напарники

Змагальний режим «Напарники» - урізаний матчмейкінг відомого шутера. Якщо у звичайному змагальному режимі три десятки раундів, то тут лише 16. Також в матчмейкінгу воюють 5 на 5, а тут 2 на 2, до того ж на зменшених моделях мап. Крім того, є лише одне місце закладеної вибухівки, а раунд триває півтори хвилини. 

Іншими словами, це прискорена версія ММ, що дозволяє закінчувати цілий матч усього за чверть години. Почасти це стало можливим завдяки тому, що для виграшу потрібно перемога в дев'яти раундах. Була переглянута й економіка системи: замість $ 16000 геймер тут може зібрати не більше $ 8000. Зміни в тривалості та економіці гри змушують гравців використовувати більше різноманітної зброї.

Звання в режимі «Напарники»

Звання в Напарниках КС ГО фактично ні в чому не відрізняються від аналогів у звичайному матчмейкінгу, за винятком іконок. Методика зарахування теж ідентична.

 Головну роль відіграють наступні показники:

  • співвідношення вбивства/смерті;
  • користь, яку гравець приніс своїй команді;
  • сукупна кількість знешкоджених/закладених вибухівок;
  • кількість нарахованих зірок.

Складно не помітити розпливчастість окремих характеристик. Однак можна точно сказати, що гарантією просування вгору по кар'єрних сходах є перемоги та велика кількість проведених в грі матчів. Теоретично можна розраховувати на підвищення навіть у випадку, якщо регулярно ставати найбільш ефективним гравцем в «катці»: тоді й при командному програші можна бути «в плюсі». Однак специфіка даного режиму свідчить про те, що насправді таких випадків дуже мало.

Чи обов'язково грати попарно?

Після поновлення, яке отримало назву «Гідра», вже не обов'язково навіть грати попарно: можна запустити й «катку» 1х1. Такий режим не дозволить звинуватити в програші напарника. Він може стати чудовою тренувальною базою для новачків, бо допомагає розвинути навички тактичного мислення, а також швидких активних перестрілок. Часті помилки в подібних ситуаціях можуть стати причиною зниження звань. Така гра здатна навчити приймати правильні рішення, ефективно розпоряджаючись власним інвентарем.

Таблиця звань КС ГО

А тепер поговоримо про назву звань в КС ГО.

Система звань КС ГО Звання КС ГО українською Звання КС ГО англійською

Срібло-1

Silver I

Срібло-2

Silver II

Срібло-3

Silver III

Срібло-4

Silver IV

Срібло-Еліта

Silver Elite

Срібло-Великий Магістр

Silver Elite Master

Золота Зірка-1

Gold Nova I

Золота Зірка-2

Gold Nova II

Золота Зірка-3

Gold Nova III

Золота Зірка-Магістр

Gold Nova Master

Магістр Охоронець-1

Master Guardian I

Магістр Охоронець-2

Master Guardian II

Магістр Охоронець-Еліта

Master Guardian Elite

Почесний Магістр-Охоронець

Distinguished master guardian

Легендарний Беркут

Legendary eagle

Легендарний Беркут-Магістр

Legendary eagle master

Великий Магістр Вищого Рангу

Supreme master first class

Всесвітня Еліта

The global elite

Кілька корисних лайфхаків для швидкого апа звань в CS: GO

Регулярно підвищувати своє звання вам допоможе ряд простих, але ефективних порад. Особливо корисними вони стануть для новачків:

Знайдіть команду 

Не варто забувати, що Counter Strike – командна кібердисципліна. Навіть дуже крутий гравець тут з великою часткою ймовірності програє відмінно злагодженій команді. Не варто зациклюватися на одиночній грі – знайдіть собі команду або зберіть її з друзів і знайомих. Якщо це не варіант, будьте уважні до гри незнайомих користувачів, запрошуйте їх стати друзями та більше грайте разом. Хто знає, може за десяток-другий матчів ви настільки добре зіграєтесь, що станете непереможним тандемом.

Використовуйте ігровий час з розумом

Не менш важлива рекомендація, яка стосується переважно новачків – після старту гри не варто бігати по мапі, щоб «помилуватися» нею або, тим більше витрачати дорогоцінний час і патрони на «кумедну мітку» на стіні. Краще зосередитися на чому-небудь більш корисному для команди: наприклад, постріляти в суперників, допомогти тіммейтам, розмінувати/закласти вибухівку або врятувати/відбити заручників. Все це допоможе набратися досвіду і заробити бали для нового звання.

Регулярно тренуйтеся

Сконцентруйтеся на розвитку власних навичок. Неоціненну допомогу у цьому можуть надати регулярні тренування на АІМ-мапах: тут можна безперешкодно покращувати влучність, досягати вправності у важких ситуаціях і тактичному плануванні. Крім того, не зайве переглядати матчі професійних гравців, щоб при нагоді використовувати їх напрацювання у своїх «катках».

FAQ

🥉 Чи можна грати з Silver в КС ГО, не маючи рейтингу?

➤ Після десяти зіграних ігор можна обирати гравців сільвер-рівня в якості суперників або тіммейтів.

🥉 Коли в КС ГО дадуть першу медаль?

➤ Після досягнення сорокового рівня.

🥉 Що таке ELO?

➤ Це поточний рейтинг, який розраховується за простою формулою: чим більше перемог, тим краще для звання.

CS:GO
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve
Кіберспорт | 23 квітня 2024, 23:53 0
NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve

Українська команда очолила престижний рейтинг

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.