Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 22:01
15655
9

Брюгге – Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 25 лютого 2021, 22:01
15655
9
Брюгге – Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи «Брюгге» - «Динамо» Київ.

«Брюгге» практично вирішив задачу чемпіонства в Бельгії. Команда напередодні в понеділок переграла впевнено «Ауд Хеверле» (3:0). Вони давно і повністю переключилися на Лігу Європи. Правда, в дуелі з динамівцями вони не можуть розраховувати на ряд провідних гравців. Але це їхні проблеми, це не наші проблеми. Ми хочемо, щоб у всіх команд проблем не було, щоб всі грали, але це футбол. Але і без провідних гравців «Брюгге» в Києві зіграв з «Динамо» внічию 1:1. Для бельгійців це хороший рахунок.

«Динамо», зігравши внічию 1:1 з «Десною», підпустило на одне очко до себе «Шахтар». Тепер кияни зосереджені на матчі з «Брюгге», який важливий і принциповий. У «Динамо» більше ігрових козирів: кияни швидше, краще відбирають м'яч, краще прессингують і швидше переходять з однієї фази гри в іншу. Вони мають дуже ефективні і агресивні фланги, звідки йде дуже багато передумов для моментів. Але потрібно внести ряд коректив. У трьох перших матчах 2021 року кияни пропустили і також вони пропустили в більшості матчів на зборах. «Біло-сині» дають суперникові можливості для взяття воріт. Так, вони забивають в кожному матчі, але й пропускають теж.

У першому матчі з «Брюгге» кияни не були достатньо сконцентровані на стандартах біля своїх воріт. Вони пропустили гол після стандарту, і Дост міг забивати другий м'яч. Впевнений, що Луческу вже переговорив з командою на цю тему, так і про момент з пропущеним м'ячем від «Десни». Скажіть, а хто персонально грав з Будківським? Ніхто! Природно, Луческу, як класний і досвідчений тренер, звернув увагу на це і провів роботу з хлопцями. Те, про що я весь час говорю: до штрафного грайте «зону», а в штрафному – «персоналку». Якби з Будківським хто-небудь грав персонально, яка б передача не була, він би не дав можливості Пилипу зіграти. Природно, Луческу звернув на це увагу, і будуть внесені корективи. У грі з «Брюгге» динамівці отримають перевагу на обох флангах, тому що вони сильніше і швидше. Важливо добре зіграти в завершенні атак.

Скажуть, може, самовпевнено, але впевнений, що динамівці виграють в матчі-відповіді і заб'ють не менше двох м'ячів. Кияни переможуть в цьому поєдинку і пройдуть далі! Динамівцям легше грати в гостях, коли на них не тисне обов'язковість, що потрібно грати першим номером і володіти ініціативою. Ні, не треба! Потрібно більше за суперника забити і вийти в наступний раунд. Динамівці виграють і пройдуть далі, чого я щиро бажаю, як киянам, так і «Шахтарю».

Я завжди бажаю всім українським командам і всім українським збірним удачі! Так, я можу критикувати за якісь моменти наші клуби, але у мене завжди є внутрішня впевненість, що українські команди успішно зіграють і виграють. Я це говорю, щоб це читаючи, моя впевненість передавалася гравцям, тренерам і фанатам! Я завжди так роблю. А в даних випадках є всі підстави, що українські клуби переможуть і пройдуть далі! Щиро від душі бажаю хороших результатів українським командам», – сказав Грозний.

Матч «Брюгге» – «Динамо» Київ відбудеться 25 лютого. Початок зустрічі – о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 32
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor Krasnenko
Тільки перемога.!! Важно забити перший м'яч.
Grigorio666
Динамо дай будь-ласка сьогодні жару тим вискочкам з Брюгге!!!!!! Тим більше нам справді так треба очки в рейтингу!!!!!!!!!!! Якщо хоче стати чемпіоном цього року, треба показувати на що здатна команда!!!!!??
Николай Власов
ДИНАМО В ПЕРЕД НАМ НУЖНЫ РЕЙТИНГОВЫЕ ОЧКИ ДЛЯ НАШЕГО КЛУБНОГО РЕЙТИНГА УДАЧИ ВАМ В ИГРЕ С БРЮГГЕ
валерий андриенко
победа дк будет однозначно, ведь никто не пишет и не говорит, что половина основы соперника не сможет сыграть в этом матче и причем ведущая половина
dazo32
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Федор Семенюк
Я конечно за Динамо всей душой и сердцем.Но Грозный явно переусердствовал,на то что динамовцы быстрее и сильнее.Меня как болельщика со стажем, беспокоит чёрная дыра в центре защиты,где динамо просто не умеет играть головой.Уже много лет, в клубе нету пары центральных защитников класса Кузнецов - Балтача.Так Что нам летит всё, и от того же Брюгге,Десны и др.Очень мало игроков атаки очень скоростных и умеющим играть один в один.
SportsMan
Все эти любезные и патриотичные прогнозы...
Никогда не видел прогноз на матчи наших команд типа шансов нет, поражение 100%. Даже с Баварией будет кто-нибудь играть, так Грозный явно же не скажет, что это полная .опа. Так зачем эти прогнозы?
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил