Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 лютого 2021, 21:55
76023
119

Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Металіст буде грати в Лізі чемпіонів»

Харківський бізнесмен боргами старого клубу займатися не збирається

| Оновлено 23 лютого 2021, 21:55
76023
119
Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Металіст буде грати в Лізі чемпіонів»
Профутбол. Олександр Ярославский

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський розповів деталі про майбутнє відродження клубу «Металіст» Харків:

«Яких тільки заяв не було: всіляких політиків, навколофутбольних людей, вже повернули і «Металіст», і великий футбол. Але футболу немає ніякого. «Металіста» як не було, так і немає.

Я якось вранці встав і зрозумів, що пора повертати «Металіст». Я завжди говорив, що якщо й буду займатися, то тільки «Металістом». Думаю, що і обласна влада буде приймати в цьому участь. Також я покладаю надії на вболівальників. У певний момент вони холодно поставилися до клубу, у мене є до них запитання. Я хочу, щоб вони знали: якщо ми повернемо «Металіст», то не маємо права його відпустити ніколи.

Борги перед футболістами? Ми повинні законним шляхом забрати бренд, а борги нехай виплачують ті, хто їх створював. Я боргами займатися не збираюся».

Ярославський: Так, «Метал» може стати базою для відродження «Металіста».

«Діалог з Євгеном Красніковим [засновником «Металу»] ніколи не припинявся. Якщо я взявся за повернення «Металіста» – він буде обов'язково в Харкові, вболівальники можуть бути спокійні. Ми його повернемо залізно. У мене немає в цьому ніяких сумнівів.

Коли я приймав «Металіст» в 2005 році, він грав у Першій лізі, а потім ми шматували відомі європейські клуби. Я впевнений, що наш старий-новий проект буде брати участь в Лізі чемпіонів. Харків цього заслуговує. Досить фінансування, досить грошей, щоб ми грали в Лізі чемпіонів».

Оцініть матеріал
(402)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 18
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років
Футбол | 26 квітня 2024, 13:15 1
Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років

Олексій Рижков – про португальський клуб, який останнім часом пристойно прогресує

Коментарі 119
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергій Кулиняк
Дождались
Сам С Киева ну тот Металист жду возвращения очень
Дай бог чтобы все получилось
Sergii Novykov
очнеь радует если появится в чемпионате еще один сильный клуб. Но не очень понятно как Ярославский планирует забрать бренд без выплаты долгов
Александр Горбунов
Нормальный мужик!!! Дай Бог ему в помощь!
Петро
Владленович за базар отвечает. Почему-то я ему верю. Желто синий самый сильный Слава Украине
Kherson384
Дай Бог воплотить эти слова в реальность!!!
kadaad .
Успехов!
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Неужели я дождался? Я же ведь уже похоронил Металист и почти все надежды на его возвращение... Блин, должен радоваться, ликовать от такой новости, а из глаз слезы льются!
Удачи!
avtv5555
Прекрасная новость, Через 3-4 года мы будем в еврокубках подымать рейтинг коэф.УЭФА для Украины.
Denmark1107
Ярославський: "...Коли я приймав «Металіст» в 2005 році, він грав у Першій лізі, а потім ми шматували відомі європейські клуби..."
============================
І дійсно шпокали потужні клуби. Чудово пам'ятаю, сезони, коли Металіст Яріка приносив більше балів до скарбнички ФФУ аніж Динамо з Шахтарем. Ще б Дніпро відродити, як за часів Євгена Мефодійовича Кучеревського(Царство Йому Небесне) чи Хуанде Рамоса
linesman
Успіхів! Ярославський сказав - зробе. І на своєму стадіоні, в своєму місті.
Vladimir Hvedyk
ЧекаЕмо Ярославського i Металiст!!!
Minolt
Главный могильник металлиста ушёл в другой мир. Слава богу теперь все восстановится. Ярославский слова на ветер не бросает
Сергей Шец
ЗаИПали Му_даки своими письками меряться, кто круче ДК или ШД!!!
Задроты, тут Металлист хотят возродить, чтоб и в стране и в Европе у нас конкуренция была! А вы плять как малолетки сраные, припёрли сюда какого то КУЯ свои команды!!!
Да затрахали вы уже здесь КУЯМИ меряться! Дайте порадоваться, что человек нам пообещал вернуть былую славу Металлиста и конкуренцию в ЧУ! СРАЛ я сейчас и на ваших кротов и на ваших кипрских!!! НЕ О ВАС СЕЙЧАС РЕЧЬ!!!
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Повертай Маркевича!
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Panama2830
оооооооооооооооооо mein Goth ....... щойно прочитав новину..... да, новина так новина..... Супер настрій...... хоч якимсь настрієм та надією можна жити...... Нехай Бог дає здоровя Ярославському все те зробити, про що, я думаю, що він ще не все каже, зробити..... Це дійсно людина не словом а ділом.... успіхів
D.Lanskoy
В новостях не очень ясно, какой клуб они будут возрождать, Металлист или Металлист-1925? Кроме того, не понятно, Ярославский берет клуб вместе со стадионом Металлист или без него (в последний раз, стадион у клуба забрали в коммунальную собственность города).
И последнее, я, конечно, не верю, что Ярославский вот просто так встал с постели и решил возрождать клуб. Очевидно, он не мог этого сделать при Кернесе, но после того, как тот отбросил коньки, такой шанс у Ярославского появился. Но уверен, он потребует к инфраструктуре клуба стадион, насколько мне известно, он в него вкладывался, плюс это реальный актив, так что я считаю, что это логично.
ALM
Зря Ярик так сразу о Лиге Чемпионов в открытую. Владельцы Шахтера и Динамо пока насторожились, ведь им возможно придется уступать место в ЛЧ. Годуляна опять в судьи позовут, чтобы судил матчи Металлиста с "грандами".