Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 25 лютого 2021, 05:44
16384
10

Інтерес до клубу є. Чорноморець може змінити власника

Навряд чи Шовковський зараз очолить одеську команду

| Оновлено 25 лютого 2021, 05:44
16384
10
Інтерес до клубу є. Чорноморець може змінити власника
chernomorets.odessa.ua

Журналіст Ігор Циганик впевнений, що відставка тренера «Чорноморця» Сергія Ковальця пов'язана з боргами по зарплаті, а сам клуб може змінити власника.

«У «Чорноморця» є проблеми. Власнику Клімову зараз важко утримувати клуб. Незважаючи на затримки по зарплаті, склад хороший. Тренеру Сергію Ковальцю в такій ситуації було важко впливати на гравців, якщо є затримки. Завдання для нього - вийти в УПЛ, але в такій ситуації складно вирішувати».

«Що стосується чуток про Шовковського, то якщо зміняться власники, то хтось із відомих українських гравців може стати тренером «Чорноморця». Але якщо зміниться власник».

«Клімов хоче отримати певну суму за цей бренд, і чи готовий хтось платити - питання. Знаю, що інтерес є. За Клімова я сумніваюся, що буде Шовковський», - сказав Циганик.

Оцініть матеріал
(160)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 11
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
хотелось бы возрождения легенд-Днипро Черномор и Металлист
Vladislav Pohily
Хотілося б що б у Чорноморця з'явився власник здатний фінансувати команду хоча б на рівні умовних Колоса чи Олександрії, але боюсь Клімов швидше доб'є команду до кінця ніж віддасть комусь свою іграшку.
Олександр Жарчинський
так давно ходили чутки,про бажання придбати і бренд Чорноморець і стадіон Гельзиним.і перевезти в Одесу Олімпік.так щось там не вийшло.не знаю чи з Клімовим не сторгувалися,чи з тією американською компанією,що стдіоном володіє...
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BekXan
Долги по зарплате проблемы с финансированием ЗАДАЧА ВЫЙТИ В УПЛ !
У меня вопрос пациент с дурки сбежал?Чем люди думают задним проходом?
Владимир Копяк
Странный у нас народ в Украине, СССР давно нет на карте мира,а многие еще не вышли мозгами с совка и мечтают,что кто-то должен запросто так содержать человек 40 футболистов 2-го разряда и человек 20 обслуги этих 40 разрядников. Футбол сейчас - это бизнес с многомиллиардными оборотами криминальных или не очень,зеленых денег. Филантропы в Украине давно вымерли и никто не будет выбрасывать деньги на ветер,пардон,на футболистов. Климов, и это знают многие одесситы,своих кровно заработанных НИКОГДА не вкладывал в команду,это были или бюджетные или наворованные деньги у вкладчиков Имексбанка,а потом и более 300 миллионов наших денег,которые ему выделила Гонтарева для поддержки банка. Эти деньги были моментально сворованы и следы их затерялись в тихоокеанских офшорах. Про очередную дурку с американскими покупателями стадиона,народ тоже не верит, и все уверены, что за этой аферой тоже стоит Климов. О каком футболе в этой ситуации может идти речь? Городу триста лет не нужен такой гембель,с какой стати город должен оплачивать с налогов одесситов безбедное существование этих физкультурников,пардон, футболистов и их обслуги? В этой ситуации можно понять и этого мошенника Климова, который попытается на халяву в очередной раз поиметь денег на команде. В украинских реалиях команду можно содержать только на отмывании криминального бабла,филантропы - отпадают, они живут не в Украине. Вот такие реалии сегодняшнего футбола, и дальше может быть еще хуже,особенно у нас в Одессе.
wicker
Ймовірно Ворона тренер, а за порєбріком інвестор...
hanter567
Мабудь як завжди ПОЛІТИКА!!!!
fon513
Рьібнадзор???
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил