Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 лютого 2021, 20:58
5588
1

Аталанта - Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 24 лютого 2021, 20:58
5588
1
Аталанта - Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/atalanta_bc

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Аталанта» - «Реал» Мадрид.

«Перед цим матчем «Реал» втратив Бензема, Рамоса, Марсело, Мілітао, Азара. Мені по-людськи Зідана шкода. Тому, звичайно, «Аталанта» - фаворит. І не тільки тому що вони обіграли напередодні «Наполі» (4:2). Бергамаскі взагалі з неаполітанцями добре грають. «Аталанта» дуже багато забиває в Серії А (краща результативність тільки у «Інтера»). Також команда Гасперіні і багато пропускає. Але це наслідок їхньої атакуючої гри. Це все взаємопов'язано. У італійської команди дуже сильний атакуючий потенціал. Бергамаскі по грі зараз виглядають краще за «Реал». А з цими кадровими проблемами мадридців, я впевнений, що «Аталанта» заб'є іспанцям і не один м'яч!

Відзначимо, що «Реал» в лютому виграв в чемпіонаті Іспанії чотири матчі поспіль і впритул наблизився до «Атлетіко». Але у «вершкових» кадрові проблеми. Якби були в оптимальних складах, обидві команди забили б. Але, маючи такий ослаблений склад, у мене є сумніви, що «Реал» заб'є. А «Аталанта» обов'язково заб'є і може виграти зустріч більше, ніж в один м'яч. Такі гравці, як Сапата, Мюріель, Пессіна, Ілічич і компанія обороні «Реала» без Рамоса і Марсело створять величезні проблеми.

Я впевнений, що «Аталанта» виграє. Італійці розуміють, що це шанс і вони постараються за нього зачепитися», - вважає Грозний.

Матч «Аталанта» - «Реал» Мадрид відбудеться 24-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nikolay Kirienko
В первом круге Наполи-Аталанта 4-0