Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 05:44
1131
9

Андрій ВОРОБЕЙ: «Чому б Шахтарю не замахнутися на фінал ЛЄ?»

Екс-форвард «Шахтаря» - про перспективи команди в Лізі Європи

| Оновлено 25 лютого 2021, 05:44
1131
9
Андрій ВОРОБЕЙ: «Чому б Шахтарю не замахнутися на фінал ЛЄ?»
1927.kiev.ua. Андрій Воробей

Колишній форвард «Шахтаря» Андрій Воробей поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Маккабі» Тель-Авів, який відбудеться 25 лютого:

«Шахтар» першу гру зіграв на класі. Так, зараз можна говорити, що «Шахтар» ще далеко не в формі. Вони тільки вийшли зі зборів, грають перші ігри. «Шахтар» тільки починає входити в режим і це ще не оптимальний рівень. Все попереду. А те, що могли пропустити - так, це футбол, але «Шахтар» повністю контролював хід гри. Навіть якщо «Маккабі» забили б, я не думаю, що на даному етапі це та команда, яка може доставити «Шахтарю» якісь проблеми.

Ясна річ, що у Соломона була подвійна мотивація на цей поєдинок. Але, тим не менш, як і всій команді, йому ще потрібно входити в сезон і працювати. Був досить короткий період для зборів і я думаю, що вони будуть від гри до гри додавати. І Соломон набере форму і покаже свій рівень. Ми пам'ятаємо Соломона, який був у кінці минулого року. Він може більше.

Дуже важливо, що матч у Києві пройде з глядачами, тому що без глядачів футбол - це не футбол. Це якесь тренування незрозуміле. Коли є глядачі, то для гравців це подвійна мотивація. Їм цікаво грати, якщо є якась підтримка. Навіть якщо на виїзді. Футболісти за цей рік просто скучили за вболівальниками. Вже хочеться, щоб трибуни були не на 10, 20 або 30% заповнені, а повністю, на всі 100%. Думаю, що уболівальник прийде і підтримає нашу команду. І в цілому це дуже великий плюс для всього футболу. Повторюся, без уболівальників - це не футбол.

Що стосується перспектив «Шахтаря» в Лізі Європи, то зараз важко судити по першій грі, тим більше з «Маккабі». Повернуся до своїх слів - «Шахтар» ще не набрав тих кондицій, які він може. Попереду дуже багато хороших команд в Лізі Європи. Добре, коли команда ставить перед собою максимальні завдання. «Шахтар» настільки підняв планку, що нижче опускати просто не можна. Тоді вже не цікаво грати, якщо не ставити максимальні цілі. «Шахтар» в минулому році дійшов до півфіналу, так чому б не замахнутися на фінал? А там уже будемо дивитися і вболівати за нашу команду».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max30
Потому что нужно реально смотреть на свои возможности,а они на данный момент 1/4 максимум 1/2 и это я считаю супер
Nikolay Kirienko
Андрюша, бросай пить, а то ты футбол не видишь. В команды нет игры, забегания по флангам все знают и умеют пресекать. У тренера нет идей по современному видению игры, его не напрасно не включили в тройку лучших. Вся игра на импровизации бразильцев, даже во времена Еремченко Шахтер играл интереснее.
Vitalii_13UA
Есть легкое объяснение почему. У ШД цель - УПЛ, это все что они хотят, что довольно странно. Ах да, некоторые начнут писать про выход в ЛЧ, но что толку?
mist76
Потому что Марлос и Тайсон уже не те, а одного Тете не достаточно. И защита не вселяет оптимизма
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил