Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 25 лютого 2021, 06:00
1891
1

ЛЕГРЕЙД: «У моїх цілях на сезон немає лідерства в загальному заліку Кубка»

Норвезький біатлоніст – про боротьбу за Великий кришталевий глобус

| Оновлено 25 лютого 2021, 06:00
1891
1
ЛЕГРЕЙД: «У моїх цілях на сезон немає лідерства в загальному заліку Кубка»
Getty Images/Global Images Ukraine

Біатлоніст збірної Норвегії Стурла Легрейд прокоментував перемогу в мас-старті на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Ідеальна гонка! У мене була відмінна стартова позиція, перше коло я тримався в групі і зберігав сили для гарної стрільби. Вогневі пройшли добре, тому у мене були сили, щоб швидко подолати останнє коло і зберегти лідерство.

В кінці гонки я не думав про переслідувачів. Просто намагався йти в своєму ритмі, і у мене вийшло. Раніше в мас-стартах я рвався вперед з самого старту, але сьогодні був набагато спокійніше - економив сили на останнє коло. Та й Йоханнес Бьо не надто рвав темп на старті гонки.

Я намагаюся насолоджуватися кожною гонкою, але після фінішу важливо вчасно зупинитися і почати думати про наступний старт. Потрібно завжди дивитися вперед - думати про відновлення і вчасно перемикатися. Думаю, це секрет успіху.

Йоханнес Бьо - найкращий біатлоніст. Цей чемпіонат проходить для нього не дуже вдало, тому у інших спортсменів з'явилася можливість проявити себе. Звичайно, буде весело поборотися з ним за жовтий біб лідера. Але, думаю, це буде дуже непросто. Я буду намагатися, але в моїх цілях на сезон немає лідерства в загальному заліку Кубка світу.

Здорово знову розділити п'єдестал з Йоханнесом Дале. Ми так давно знаємо один одного, разом пройшли цю захоплюючу подорож до теперішнього часу з 12 років. Приємно розділити з ним цей новий досвід», - сказав Легрейд.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Будник
Хитрец