Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 лютого 2021, 07:08
12084
20

У вас очей немає, безмозкі? Воротар Руху лаявся після вилучення з Шахтарем

Олександр Бандура зіткнувся з Віктором Корнієнком і побачив червону картку

| Оновлено 23 лютого 2021, 07:08
12084
20
У вас очей немає, безмозкі? Воротар Руху лаявся після вилучення з Шахтарем
ФК Рух. Олександр Бандура

У кінцівці матчу 15-го туру УПЛ між командами «Шахтар» і «Рух» (2:0) голкіпер команди гостей Олександр Бандура зіткнувся з Віктором Корнієнко, за що рефері Микола Балакін показав йому червону картку.

Залишаючи поле, Бандура не стримав емоцій. В ефір телеканалу Футбол 1 потрапили слова:

Бандура: «Навіщо вилучаєш? У вас очей немає, чи що, бл**ь? Стик йде, бл**ь, безмозкі, бл**ь».

Після гри голкіпер «Руху» Олександр Бандура приніс вибачення за цей інцидент:

«Відверто кажучи, в кінці матчу стався неприємний епізод. Я після цього ще довго не міг заснути. Не збирався зіграти грубо, а тим більше – нанести травму Віктору Корнієнко. Це абсолютно ігровий епізод, в якому кожен хотів першим дістатися до м'яча. Тому хочу вибачитися перед футболістом.

Після вилучення я на емоціях наговорив багато зайвого бригаді арбітрів. Визнаю, що був не правий. І хочу за це вибачитися перед суддями. У пориві емоцій кинув футболку, хочу вибачитися перед вболівальниками і за це. Футбол без помилок неможливий. Дуже шкодую про свій вчинок.

На жаль, в наступному матчі (проти «Колоса») я не зможу допомогти своїй команді, тому ще раз прошу вибачення у партнерів, тренерського штабу, керівництва і, звичайно, вболівальників «Руху». Наша гра вселяє оптимізм, тому вірю, що скоро прийде і позитивний результат».

ВІДЕО. Вилучення Бандури в матчі «Шахтар»  «Рух»

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vasya44
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
На повторе видно что Бандура промахнулся и не попал по мячу, на какие то долисекунды столкнулся раньше, но красная на усмотрение судьи, как по мне можно было и жёлтой обойтись
Дмитрий Матевощук
Дебіл, хлопець тільки від травми відновився, це претендент в збірну України, а ти вилітаєш наа нього ногами в грудь в живіт і навіть не намагався зіграти в м'яч! Червоної картки мало, дискваліфікація на 5 матчів, не менше.
Maslyaspor
Як тут не пригадати випадок Гусєва з Бойко
там я як пом'ятаю не те щоб жовтої , взагалі порушення не побачили , а людину ледь не вбили, дякувати Канква вчасно зоріїнтувався .
458 рсвг
Это штраф! надо ж было на бл**дь, а к*рва кричать.
Петя Рудик
Він пролетів повз мяч і навіть не думав коліно забирати, як на мене чиста червона.
samird
Правильнейшим сделал, что извинился. Попал бы по мячу - мог бы желтой отделаться. А так - заслужил красную. Высказался в пылу борьбы - на эмоциях. За это надо было бы ещё один матч дисквалификации добавить (с учетом того, что осознал). В топ-лиге так бы и было. Но к арбитру тоже вопрос по пенальти, как минимум. Поэтому и не наказывают особо никого.
Myroslav90
Шось не канає Корнієнтку, пацан з моторчиком, з бажанням, то як не в грі з Динамо зломали, то тут під дих між ребра получив з коліна
JV
А почему он не на мови ругался играя в рухе,це зрада
Сергей Лесив
Чуваче! Все ти сказав правильно. І не слід вибачатись. На повторах видно, що ти бив по м'ячу, але коліном зіткнувся з гравцем. Жовта картка - так, але не червона. Арбітр має можливість переглянути епізод, але все більше останнім часом складається вражень, що вже і вар вони ігнорують і трактують, як їм хочеться.