Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 лютого 2021, 21:03
5196
6

Лаціо - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Переможці Ліги чемпіонів відправляються до Вічного міста

| Оновлено 23 лютого 2021, 21:03
5196
6
Лаціо - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Чинний переможець Ліги чемпіонів, мюнхенська «Баварія», почне захист свого титулу на стадії плей-оф з візиту до Риму, де в першому матчі 1/8 фіналу команда зіграє з «Лаціо».

В останні роки «Лаціо» - нечастий гість плей-оф Ліги чемпіонів. Однак в нинішньому сезоні команда Сімоне Індзагі дуже гідно пройшла груповий етап. Незважаючи на епідемію коронавірусу в команді по ходу практично всього групового етапу, «Орли» фінішували другими в досить непростому квартеті з «Боруссією» Дортмунд, «Брюгге» і «Зенітом». Хоча без пригод не обійшлося: в останньому турі «Лаціо» в більшості ледь не втратив путівку в плей-оф у домашньому матчі з «Брюгге».

Ну а «Баварія» груповий етап не просто впевнено пройшла - вона його пролетіла. 16 очок з 18 можливих: команда Ханса Дітера Фліка втратила очки тільки в виїзному матчі з «Атлетіко» Мадрид. А за час паузи в Лізі чемпіонів «Баварія» поповнила свій музей ще одним міжнародним трофеєм - команда виграла Клубний чемпіонат світу.

Втім, поточний стан «Баварії» не можна назвати ідеальним. В останніх двох турах чемпіонату Німеччини мюнхенці втратили 5 очок - результативна нічия 3:3 з аутсайдером «Армінією» і виїзна поразка 1:2 від «Айнтрахта». «Баварія» надалі утримує лідерство в турнірній таблиці, але в чемпіонську гонку повернулася інтрига - «РБ Лейпциг» програє всього два очки.

Все непросто в чемпіонаті і у «Лаціо». Зараз команда ділить четверте-п'яте місце в турнірній таблиці з «Аталантою». Однак лише на одне очко відстає «Ювентус» з двома матчами в запасі. Найближчим часом «Лаціо» може отримати дуже великі неприємності з кабінетів. Через маніпуляції з тестами на коронавірус клуб може отримати технічні поразки за матчі першого кола проти «Ювентуса» і «Торіно», а це відразу мінус 4 очки і істотне зниження шансів на місце в топ-4.

Проте, з поточною формою команди все в порядку. В останніх 8 матчах Серії А у «Лаціо» 7 перемог - псує статистику тільки виїзна поразка від лідера сезону, «Інтера», тиждень тому.

До майбутнього матчу обидві команди підходять не в оптимальних складах. У «Лаціо» проблеми в захисній лінії: травмований воротар Томас Стракоша, а також захисники Луїс Філіпе і Стефан Раду.

У «Баварії» кадрових проблем побільше. Травми у Дугласа Кости, Александера Нюбеля, Бенжамена Павара, Корентена Толіссо. Під питанням також участь у матчі Сержа Гнабрі і Томаса Мюллера.

Головною родзинкою матчу стане протистояння двох суперфорвардів - Чіро Іммобіле і Роберта Левандовскі, які в минулому сезоні вели запеклу заочну боротьбу за «Золоту бутсу».

Букмекери явним фаворитом першого матчу вважають «Баварію». Коефіцієнт на перемогу гостей - 1,7, на «Лаціо» - 5,0. Імовірність нічиєї - 4,32.

23 лютого, вівторок

«Лаціо» - «Баварія»
Рим. «Стадіо Олімпіко». Початок – о 22:00
ТБ-трансляція на «Футбол 2» и MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:1
 
  • 5
  • 4,32
  • 1,704
Сделать ставку
 
  • 4,9
  • 4,35
  • 1,67
Сделать ставку
 
  • 4,8
  • 4,3
  • 1,68
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жуніор Мораес розповів, чим займатиметься після завершення кар'єри
Футбол | 25 квітня 2024, 12:57 0
Жуніор Мораес розповів, чим займатиметься після завершення кар'єри

Однак поки що форвард прощатися з футболом не має наміру

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Микола Унгурян
1-3
ingvar8888
1-3 у кращому випадку...
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил