Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 лютого 2021, 18:15
2272
0

Лідс - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Сусіди по середній частині таблиці АПЛ спробують визначити найсильнішого

| Оновлено 24 лютого 2021, 18:15
2272
0
Лідс - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У вівторок, 23 лютого, у Лідсі на полі стадіону «Елланд Роуд» відбудеться відкладений матч 18 туру чемпіонату Англії, в якому «Лідс» прийме «Саутгемптон».

«Лідс»

Команда Марсело Б'єлси у таблиці англійської Прем'єр-ліги займає 12 місце. У 24 проведених матчах вона набрала 32 очки, маючи в активі 10 перемог при 2 нічиїх, а у пасиві - 12 поразок.

У двох крайніх поєдинках «павичі» програли. Більш того, в чотирьох останніх іграх вони відразу тричі залишали поле переможеними. 3 лютого «Лідс» в рідних стінах програв «Евертону» (1:2), після чого реабілітувався 8 лютого домашньою перемогою 2:0 над «Кристал Пелас». Ну а потім пішли два фіаско поспіль - у Лондоні від «Арсеналу» (2:4, 14 лютого) та у Вулверґемптоні від «вовків» (0:1, 19 лютого).

У поточному сезоні справи в рідних стінах у підопічних Б'єлси йдуть скромніше, ніж на виїзді. На рідному «Елланд Роуд» вони набрали 18 пунктів (9 результат у лізі), а вдома - 14 (14 показник). У 11 домашніх поєдинках команда має 4 перемоги, 2 нічиї, 5 поразок. Вже згаданною перемогою над «Кристал Пелас» «Лідс» закрив дві поразки («Брайтон» - 1:2, «Евертон» - 1:2).

«Саутгемптон»

Колектив Ральфа Хазенхюттля розташовується у таблиці англійської Прем'єр-ліги по сусідству з «павичами». Він на 13 позиції, маючи 30 очок, що на два пункти менше, ніж у майбутнього опонента. У 24 поєдинках «святі» здобули 8 перемог, 6 раз зіграли внічию та 10 - програли.

На разі свою останню перемогу «Саутгемптон» здобув ще 4 січня, коли в Ліверпулі сенсаційно здолав команду Юргена Клоппа - 1:0. Після того успіху команда у 7 матчах чемпіонату Англії обходиться без виграшів. У цих поєдинках вона зазнала шістьох невдач поспіль, які перервала нічиєю 1:1 минулого ігрового вікенду в домашньому поєдинку із «Челсі».

Проте за цей період «святі» можуть похвалитися трьома перемогами у Кубку Англії, де вони, обігравши по черзі «Шрусбері Таун» (2:0 вдома), «Арсенал» (1:0 вдома) та «Вулверґемптон» (2:0 на виїзді), вийшли вже до чвертьфіналу розіграшу.

За досягненнями у чемпіонаті Англії на виїзді «Саутгемптон» нині має 15-й результат. З 3 перемогами, 4 нічиїми та 4 поразками у нього в активі 13 очок.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою 24 поєдинки у рамках англійської Прем'єр-ліги. «Лідс» має у активі 12 перемог - по шість домашніх та гостьових. На рахунку у «Саутгемптона» 5 виграшів, включаючи лише один на виїзді. 7 зустрічей завершилися внічию.

Останні поєдинки суперників датовані сезоном-2003/2004. Тоді на поле «павичів» була зафіксована нічия 0:0, а в лігві «святих» перемогли господарі - 2:1.

Орієнтовні склади:

«Лідс»: Мес’є, Аліоскі, Купер, Стрейк, Ейлінг, Філліпс, Харрісон, Кліх, Даллас, Кошта, Бемфорд.

«Саутгемптон»: Макарті, Бертран, Вестергор, Салісу, Беднарек, Мінаміно, Ромеу, Ворд-Проуз, Дженепо, Редмонд, Інгс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.17 по лінії Parimatch.

23 лютого, вівторок

«Лідс» - «Саутгемптон»
Лідс. Стадіон «Елланд Роуд». Початок - о 20:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 2.17
  • 3.60
  • 3.35
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.