Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 лютого 2021, 18:32
3723
6

Впевнений крок до чемпіонства. Інтер у дербі розгромив Мілан

Команда Антоніо Конте вже на чотири очки випереджає «Мілан» в турнірній таблиці

| Оновлено 21 лютого 2021, 18:32
3723
6
Впевнений крок до чемпіонства. Інтер у дербі розгромив Мілан
Getty Images/Global Images Ukraine

У минулому турі «Інтер» скористався сенсаційною поразкою «Мілана» в матчі зі «Спецією» і обійшов команду Стефано Піолі в турнірній таблиці. Таким чином, міланське дербі, крім своєї принциповості, привертало увагу величезним турнірним значенням. Справжній «матч за шість очок», як прийнято говорити. А враховуючи, що команди ведуть боротьбу за Скудетто, інтрига перед їх очним протистоянням була божевільна. В черговий раз з жалем констатуємо, що ще одна захоплююча дуель пройшла без уболівальників на трибунах.

Перший же гольовий момент в матчі завершився неприємностями для «россонері». Лукаку втік у вільну зону на правому фланзі, але його простріл до воротарського не пройшов. М'яч знову відскочив до бельгійця, і він зробив ідеальний навіс на голову Мартінесу, якому не склало труднощів пробити повз голкіпера.

Такий розвиток подій помітно збентежив номінальних господарів, а «нерадзурі», навпаки, надихнулися здобутою перевагою і продовжили активно йти в наступ. Ледь не подвоїв перевагу своєї команди Лукаку, який не зміг переправити м'яч у ворота після прострілу з флангу. Міг ще в першому таймі оформити дубль Мартінес. Після потужного удару Перішича Доннарумма відбив м'яч перед собою, а форвард з добивання пробив вище цілі. А вже перед свистком на перерву відмінну нагоду змарнував Шкріньяр, котрий після навісу зі штрафного пробив трохи вище воріт.

Getty Images/Global Images Ukraine

Другу половину першої 45-хвилинки футболісти «Мілана» провели більш впевнено. Найнебезпечнішим моментом, який вдалося створити «россонері», став удар Ернандеса поруч зі штангою.

Початок другого тайму ознаменувався штурмом воріт «Інтера» і блискучою грою Саміра Хандановича, який став справжнім героєм цього відрізку гри. Спочатку голкіпер зреагував на удар головою Ібрагімовича після навісу з кутового, а через кілька миттєвостей виручив свою команду, відбиваючи удар все того ж Ібри. Ще через кілька секунд Ханданович в стрибку потягнув м'яч після удару Тоналі.

«Нерадзурі» збили темп, холоднокровно відповівши на таку активність суперників. А потім номінальні гості провели зразкову контратаку, яка завершилася прострілом Перішича і точним ударом Мартінеса. На цьому неприємності «Мілана» не закінчилися. Свій сольний прохід Лукаку завершив більярдним ударом, практично знявши питання про переможця протистояння.

Надалі підопічні Піолі намагалися розмочити рахунок, але не змогли цього зробити. Ханданович в цьому матчі був бездоганний і зробив ще один сейв після удару Ребича з-за меж штрафного.

«Інтер» зміцнив свої позиції на чолі турнірної таблиці: тепер команда Антоніо Конте випереджає «Мілан» на чотири очки.

Чемпіонат Італії. 25-й тур.

«Мілан» - «Інтер» - 0:3

Лаутаро Мартінес (5, 57), Ромелу Лукаку (66)

Сімон К'єр (12), Алексіс Салемакерс (56) - Ашраф Хакімі (22)

«Мілан»: Джанлуїджі Доннарумма, Тео Ернандес, Алессіо Романьйолі, Сімон К'єр, Давиде Калабрія, Франк Кесс'є, Сандро Тоналі (Суаліхо Мейте, 67), Хакан Чалханоглу, Алексіс Салемакерс (Рафаель Леау, 67), Анте Ребич, Златан Ібрагімович (Самуель Кастільєхо, 75)

«Інтер»: Самір Ханданович, Алессандро Бастоні, Ашраф Хакімі (Ешлі Янг, 83), Стефан де Врей, Мілан Шкріньяр, Іван Перішич (Роберто Гальярдіні, 77), Крістіан Еріксен (Маттео Дарміан, 77), Марсело Брозович, Ніколо Барелла (Артуро Відаль, 86), Лаутаро Мартінес (Алексіс Санчес, 78), Ромелу Лукаку

Арбітр: Даніеле Довері

Стадіон «Сан-Сіро» (Мілан, Італія)

МІЛАН - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку
Футбол | 25 квітня 2024, 19:47 4
Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку

Український вінгер покине лондонський клуб, якщо поступить солідна пропозиція

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
Интер обошелся с Миланом как киллер со своей жертвой... убил расчетливо и хладнокровно
Футбол в квадрате
Милан синий!
Alex1976
Сегодня Милан черно-синий. По игре ,конечно,лучше выглядели. Хотя начало второго тайма было тревожным. Ханданович молодец! Ну и Лукаку с Мартинесом конечно сегодня зажгли. Эриксен стал выходить со старта. Может ещё найдёт общий язык с Конте и заиграет?! Всех болельщиков Интера с победой!
ИГОРЬ АЛЬБЕРТОВИЧ Кальяо
Лучшая пара нападающих в мире на сей день ЛуМа 💯
hanter567
Да уж мои надежды окончательно УНЕЧТОЖЕНЫ!!!!
Tеllur
Ибрагим не сделал результата и капец...