Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1158
0

Астон Вілла - Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

На полі зійдуться амбітні «леви» та «лисиці».

Астон Вілла - Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У неділю, 21 лютого, у Бігмінгемі на полі стадіону «Вілла Парк» відбудеться матч 25 туру чемпіонату Англії, в якому «Астон Вілла» прийме «Лестер».

«Астон Вілла»

Підопічні Діна Сміта у таблиці англійської Прем'єр-ліги займають 8 місце. У 22 проведених матчах вони набрали 36 очок, здобувши 11 перемог, три рази зігравши внічию та програвши 8 зустрічей.

Меншу частину свого турнірного багажу «леви» набрали в рідних стінах. У 10 матчах вони, домігшись 5 перемог при 1 нічиїй та 4 поразках, взяли лише 16 очок. Проте у 12 виїзних зустрічах «Астон Вілла» розжилася 20 пунктами.

У своєму останньому матчі бірмінгемці розійшлися на виїзді миром із «Брайтоном» (0:0, 13 лютого). До цього вони чергували поразки з перемогами. У передостанній такій зв'язці відбулися поразка від «Бернлі» (2:3, на виїзді 27 січня) та перемога над «Саутгемптоном» (1:0, на виїзді 30 січня), а у останній - невдача у матчі з «Вест Ґемом» ( 1:3, вдома 3 лютого) та перемога над «Арсеналом» (1:0, вдома 6 лютого)

«Лестер»

Команда Брендана Роджерса у таблиці чемпіонату Англії значиться на 3-й позиції. Випереджають її лише два манчестерських гранди - «Сіті» (56 очок) та «Юнайтед» (46 пунктів). І то, «червоні дияволи» розташовуються вище за «лисиць» виключно за рахунок кращих додаткових показників. «Лестер» у 24 матчах також набрав 46 очок, як і команда Уле-Гуннара Сульшера, здобувши 14 перемог при 4 нічиїх та 6 поразках.

На разі підопічні Роджерса мають у англійській Прем'єр-лізі також третій показник і за результатами у гостьових матчах. У 12 зустрічах поза рідним «Кінг Пауер Стедіум» вони набрали 27 пунктів (8 перемог, 3 нічиї, 1 поразка). І знову вище за них тільки клуби із Манчестера. На цей раз «Юнайтед» перший (28 очок), а «Сіті» йде практично врівень, але з кращими додатковими факторами (в активі у нього також 27 балів).

В цілому ж, у «Лестера» зараз триває активна серія з трьох матчів у чемпіонаті Англії без поразок. До всього, в 15-ти останніх поєдинках у всіх турнірах команда програла лише раз. 31 січня її на своєму полі з рахунком 3:1 обіграв «Лідс». До цієї невдачі «лисиці» не програвали у АПЛ в 7-ми поєдинках плюс у двох зустрічах Кубка Англії. Після поразки від «павичів» хлопці Роджерса в чемпіонаті поділили очки з «Вулверґемтоном» (0:0) та обіграли вдома «Ліверпуль» (3:1). А на цьому тижні «Лестер» у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи в Празі зіграв внічию 0:0 зі «Славією».

Історія зустрічей

Клуби провели між собою 23 поєдинки у англійській Прем'єр-лізі. На рахунку у «Астон Вілли» п'ять перемог, в тому числі - три домашні. «Лисиці» перемогли у 9 матчах, включаючи три на виїзді. 9 поєдинків завершилися внічию.

У матчі першого кола поточної компанії, який відбувся 18 жовтня у Лестері, виграли «леви» - 1:0.

Орієнтовні склади:

«Астон Вілла»: Мартінес, Таргетт, Мінгс, Конса, Аль-Мухаммаді, Макгін, Луїс, Сансон, Гріліш, Воткінс, Трезеге.

«Лестер»: Шмейхель, Кастань, Сеюнджу Чаглар, Еванс, Перейра, Тілеманс, Ндіді, Барнс, Меддісон, Олбрайтон, Варді.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.23 по лінії Parimatch.

21 лютого, неділя

 

«Астон Вілла» - «Лестер»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». Початок - о 16:05
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:2

 

 
  • 3.25
  • 3.60
  • 2.23
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.