Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 лютого 2021, 18:08
1300
1

Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 25-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 21 лютого 2021, 18:08
1300
1
Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 25-го туру Прем'єр-ліги Англії «Арсенал» – «Ман Сіті».

«Будуть грати учень проти вчителя – Артета проти Гвардіоли. Не ображаю нікого, але учневі дуже далеко до свого вчителя. У «Ман Сіті» Артета був асистентом, в «Арсеналі» він головний тренер, а це різні речі та інша відповідальність.

Подивіться, Лемпарда звільнили з «Челсі» після його результатів. Не виключаю таке і в «Арсеналі». За місяць «Арсенал» тричі програв, а це не дуже добре для команди, яка ставить максимальні завдання. Так, вони зіграли внічию з МЮ і з «Бенфікою» в Лізі Європи. Але вони реально можуть не потрапити в єврокубки наступного сезону, адже зараз йдуть на десятому місці. І не факт, що «каноніри» пройдуть «Бенфіку». У них непростий графік. «Арсеналу» доведеться зіграти з непростими суперниками. Але це нормально.

Артета зараз у великому напруженні. У нього напруга 24 години на добу, Артета побачив приклад Лемпарда. А не треба забувати про такого тренера, як Джеррард, який чудово працює з «Рейнджерсом». А Стівен чекає повернення в АПЛ і коли його якась команда запросить. Артета все це розуміє і тому він не має права втрачати очки. Але «Арсеналу» грати з «Ман Сіті», який 17 матчів поспіль виграє. А у них ще відновилися Де Брюйне і Агуеро, які ще посилять «городян». Я завжди підтримую Гвардіолу з часів, як він працював у «Барселоні», мені подобається його філософія. Я симпатизую Пепу і хочу, щоб він став чемпіоном.

Чи є шанси у «Арсеналу»? У будь-якої команди завжди є шанси. Атакуючий потенціал «канонірів» фантастичний. Але подивіться, з чим доведеться зіткнутися «канонірам». У попередніх чотирьох матчах «городяни» забивають не менше трьох м'ячів, а «Ліверпулю» вони взагалі чотири забили. Але у Гвардіоли також напружений графік: складні матчі в АПЛ і поєдинки Ліги чемпіонів з «Боруссією» Менхенгладбах, а ще є і Кубок Англії.

Якщо хтось скаже, що «Ман Сіті» не заб'є в цьому матчі, я відповім, що це нонсенс. Чи заб'є «Арсенал»? Цілком можливо. Думаю, «каноніри» заб'ють. Виграє, звісно, «Ман Сіті», але, думаю, лондонці їм заб'ють», – вважає Грозний.

Матч «Арсенал» – «Ман Сіті» відбудеться 21 лютого. Початок зустрічі – о 18:30.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Скрипка
Чё за идиот пишет прогноз??