Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 лютого 2021, 14:30
2280
0

Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 25-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 21 лютого 2021, 14:30
2280
0
Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 25-го туру Прем'єр-ліги Англії «Вест Хем» – «Тоттенхем».

«Мало хто очікував, але «Вест Хем» після шести перемог поспіль став одним з претендентів на те, щоб зайняти найвищі місця. «Молотобойці» хочуть потрапити в зону Ліги чемпіонів. «Вест Хем» і «Челсі» мають по 42 очки, займаючи 4–5 місця. «Вест Хем» може навіть друге місце зайняти, якщо буде успішно грати.

А ось «Тоттенхем» Моурінью лідирував в АПЛ, а потім став значно гірше виступати, як за якістю гри, так і за результатами. «Шпори» погано грають в обороні, помиляються на стандартах, пропускають в кінцівці і пропускають м'ячі майже в кожному матчі. «Шпори» вилетіли з Кубка Англії, пропустивши п'ять м'ячів від «Евертона». Нещодавно вони програли 0:3 лідеру АПЛ «Ман Сіті» і вже на 20 балів відстають від «городян».

З чим пов'язані такі результати? Ні, кваліфікація Моурінью не стала нижче. Величезні гроші були вкладені в інфраструктуру «Тоттенхема», особливо в нову арену. Але в зв'язку з цим природно власник клубу сказав, що у нього немає тих грошей, які можна вкладати в посилення команди. І, напевно, Леві сказав Моурінью, що йому доведеться задовольнятися тими гравцями, які у нього є.

У португальського тренера немає можливості взяти топового центрального захисника, який йому зараз дуже потрібен. У «Тоттенхема» зараз в обороні прохідний двір. Але у всіх командах Моурінью такого ніколи не було. Хіба він розучився тренувати? Ні! Він шикарний, класний тренер. Якщо у них з'явиться топовий захисник, гра «Тоттенхема» зміниться. «Вест Хем» не дуже вдало грає з командами лідируючої групи за винятком деяких матчів.

Обидві команди не завжди дотримуються балансу. У зв'язку з цим вони й грають нестабільно. Атакуючий потенціал тих і інших дозволить їм забити. Так, «Вест Хем» посилив Лінгард. Але є один момент: «Тоттенхем» зобов'язаний потрапляти в єврокубки. Зараз «шпори» йдуть дев'ятими. Програвши, вони можуть не потрапити в єврокубки. А керівництво «Тоттенхема» може не зрозуміти Моурінью та змінити його, хоча Леві підтримує португальця і ​​добре до нього ставиться. Моурінью з багатьма командами домігся успіху, він – класний тренер, і тренувати він не розучився.

Обидві команди заб'ють і може бути результативна нічия», – сказав Грозний.

Матч «Вест Хем» – «Тоттенхем» відбудеться 21 лютого. Початок зустрічі – о 14:00.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.