Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2079
0

Аталанта – Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 23-го туру Серії А

Аталанта – Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру італійської Серії А «Аталанта» – «Наполі».

«Наполі», «Аталанта» і «Лаціо», маючи в активі по 40 очок, займають місця з 5-го по 7-ме. У півфіналі Кубка Італії «Аталанта» пройшла «Наполі», і це зачіпає неаполітанців.

«Наполі» грає як на гойдалках і нестабільно, тому прогнозувати результати їхніх матчів складно. Вони програють середнякам, а потім перемагають «Ювентус». Потім в Лізі Європи вони поступаються на виїзді «Гранаді». Я розумію Гаттузо. Він емоційна людина, яка хоче все вигравати. Він хоче продовжити виступати в Лізі Європи і хоче чогось досягти в Серії А. А «Наполі» мають бути два непростих матчі – це поєдинок з «Гранадою» і поєдинок з «Аталантою».

Гаттузо – максималіст, а значить, у нього і команда така. Його не влаштовують нічиї. При нічиїй він вимагає грати на перемогу. У нього такий характер, у нього психологія переможця. Неаполітанці в 21 матчі зіграли тільки раз внічию. «Аталанта» навпаки часто упускає перемоги, граючи внічию. «Наполі» зараз такий же емоційний, як і його тренер. Гаттузо розуміє, що, якщо він провалить матчі з «Гранадою» і «Аталантою», керівництво може його поміняти. Але він хоче перемогти і там, і там. Він зробив ставки на те, що він обіграє суперників на двох фронтах. Шанси є!

Але Гасперіні легше, тому що він має повний карт-бланш з боку керівництва «Аталанти». Яскраве підтвердження тому ситуація з Гомесом, коли керівництво встало на сторону тренера. У команди з Бергамо на носі гри Ліги чемпіонів з «Реалом». Вони хочуть успішно зіграти з «Наполі», а потім також успішно провести перший поєдинок з мадридцями.

Припускаю, що «Аталанта» та «Наполі» заб'ють. Забігаючи вперед, додам, що в матчі «Аталанта» – «Реал» також обидві команди заб'ють. Атакуючий потенціал цих команд сильніше за оборонний», – сказав Грозний.

Матч «Аталанта» – «Наполі» відбудеться 21 лютого. Початок зустрічі – о 19:00.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»
Футбол | 19 квітня 2024, 16:19 2
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»

Головний тренер львівської команди – про поразку від «Інгульця»

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 14
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.