Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 лютого 2021, 16:22
1405
0

Мілан – Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 23-го туру Серії А

| Оновлено 21 лютого 2021, 16:22
1405
0
Мілан – Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру італійської Серії А «Мілан» – «Інтер»:

«У цьому Дербі делла Мадонніна фаворитом є «Інтер». Цей матч може бути вирішальним в боротьбі за Скудетто. «Мілан» втратив лідерство. «Россонері», поступившись конкурентам в особі «Аталанти» і «Ювентуса», в попередньому турі програли в гостях «Спеції». А також «Мілан» програв «Інтеру» в Кубку Італії.

У 2021 році «Мілан» виступає не так успішно, як в 2020 році. Не змогли «россонері» перемогти в Белграді «Црвену Звезду», хоча вони вели в рахунку і мали чисельну перевагу. Так, у «Мілана» була ротація складу напередодні поєдинку з «Інтером». «Нерадзуррі», перемігши «Лаціо», мали тижневий цикл, налаштовуючись на зустріч з «Міланом».

«Інтер» після осічки «Мілана» вийшов на перше місце і для них це важливо, тому що команда Конте вилетіла з єврокубків. Також «нерадзуррі» вилетіли з Кубка Італії і тепер вони зобов'язані завойовувати Скудетто! Команда Конте зараз в хорошій формі. Заграли навіть ті, кого збиралися позбутися. А зв'язка Лукаку – Мартінес одна з найкращих у світі! Цей тандем дуже сильний зараз.

«Мілан» з грандіозними амбіціями, але я схиляюся до того, що у «Інтера» більше шансів перемогти. Чому? Через характер Конте. Вони схожі з Гаттузо. Це максималісти, які заряджені перемагати. У них характер переможців. Конте обіграє «Мілан» і він буде мати пристойний гандикап! Конте вигравав з «Челсі» АПЛ, і він зробить все для того, щоб перемогти в Серії А з «Інтером». Але в будь-якому випадку на нас чекає шикарне, цікаве дербі!», – вважає Грозний.

Матч «Мілан» – «Інтер» відбудеться 21 лютого. Початок зустрічі – о 16:00.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.