Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2021, 03:14
1337
0

МАРКЕВИЧ: «М'яч постійно застрягав. Важко грати у змістовний футбол»

Головний тренер «Маріуполя» прокоментував матч проти «Зорі»

| Оновлено 21 лютого 2021, 03:14
1337
0
МАРКЕВИЧ: «М'яч постійно застрягав. Важко грати у змістовний футбол»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував матч 15-го туру УПЛ проти «Зорі» (0:1):

«Гра вийшла схожою на матч з «Олександрією». Сценарій вийшов дуже схожим. «Зоря» – це серйозна бойова одиниця з хорошим підбором виконавців, які мають великий досвід виступів на рівні збірних. Напевно, з нашого боку не варто допускати стільки технічних помилок при обробці м'яча, передачах, контролі м'яча.

Не хочу ображати працівників стадіону. Розумію, що вони намагаються робити, але на такому полі важко продемонструвати змістовний футбол. М'яч постійно застрягав. У другому таймі нам дуже важко було реалізувати ту перевагу, яка у нас була. Необхідно було швидко переміщати м'яч від гравця до гравця, і тоді можна було б краще використовувати нашу перевагу.

Вважаю, що ми гідно виглядали, незважаючи на поразку. Ніякої трагедії ніхто не робить. Майстерність приходить з досвідом. Досвід же необхідно отримати як на тренуваннях, так і в іграх. Потрібен час. Чудес не буває. Таких футболістів, як Мессі, Мбаппе або Холланд мало. Але я вважаю, що наші футболісти не менш талановиті, але їм потрібна впевненість у своїх силах і час.

Чи будуть оргвисновки? Лаяти хлопців ніхто не буде. Оскільки сенсу це робити немає. Всі стараються, всі хочуть себе проявити добре. Але, повторюся, нам необхідні час, майстерність і впевненість в своїх силах. Наприклад, такі гравці, як Гладкий або Шахаб знають, як правильно розгорнути ногу, де знаходитися на полі в тому чи іншому епізоді. Ніякої трагедії немає, будемо ще більше працювати».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.