Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2021, 20:49
4953
14

Покарали за помилки. Олександрія на класі розібралася з Минаєм

Підопічні Василя Кобіна остаточно розсипалися на початку другого тайму

| Оновлено 20 лютого 2021, 20:49
4953
14
Покарали за помилки. Олександрія на класі розібралася з Минаєм
УПЛ

В рамках 15-го туру в Олександрії відбувся поєдинок 15-го туру чемпіонату України, в якому місцева команда приймала «Минай». Тиждень тому закарпатці програли «Львову», опустившись на останнє місце турнірної таблиці. Не будемо забувати, що у команди Василя Кобіна є гра в запасі. Але вже зараз можна констатувати: для минайців в поточному турнірі уготована боротьба за збереження прописки в еліті українського футболу. У «Олександрії» завдання на решту першості зовсім інші. Команда Володимира Шарана в минулому турі обіграла «Маріуполь» і продовжує гонитву за єврокубковою зоною.

Гра проходила на важкому газоні, якість якого була дуже далекою від ідеальної. Господарі поля відразу заволоділи територіальною перевагою, але минайці цілком впевнено справлялися зі спробами суперників підібратися до свого штрафного. А перший гольовий момент відбувся біля воріт «Олександрії». Навіс зі штрафного головою замкнув Матич, який пробив трохи вище цілі. Загострив ситуацію і Нурієв, на простріл якого з кута штрафного не пішов нігерійський новачок закарпатців Угочукву.

На полі точилася в'язка гра з мінімумом небезпечних ситуацій. Минайці сконцентрувалися на оборонних діях, олександрійці ж намагалися знайти вільні зони у штрафному майданчику суперників. Зробити це у господарів не особливо виходило, тому вони почали підключати «дальню артилерію». Ковалець завдав непоганого хльосткого удару, і Каніболоцький в цьому епізоді зіграв надійно, продемонструвавши свою реакцію. А відкрити рахунок олександрійцям допомогло стандартне положення. Після розіграшу кутового відбувся простріл у штрафний, який точним ударом замкнув Лучкевич.

Друга половина зустрічі почалася з катастрофи для закарпатської команди. Спочатку після удару Ковальця м'яч заметушився по штрафному, і опинився на нозі у Бондаренка, який розстріляв ворота. А через п'ять хвилин грубо помилився Каніболоцький. Голкіпер хотів швидко ввести м'яч у гру, але зробив це занадто слабко. Футбольний снаряд перехопив Вантух, котрий технічно перекинув «сферу» через стража воріт «Миная». Незабаром Каніболоцький знову ледь не став антигероєм епізоду, коли вибив м'яч у Ковальця. Цього разу олександрійцям не вдалося скористатися помилкою голкіпера.

Після такого розвитку подій навряд чи у когось виникали сумніви з приводу підсумкової перемоги господарів поля. Тренерський штаб «Миная» спробував вплинути на ситуацію за рахунок замін (в гру вступили Петрусенко, Ахмедзаде і Кожанов), але вони абсолютно не вплинули на хід подій. Олександрійці впевнено контролювали гру і цілком могли збільшити свою перевагу. Втім, рахунок більше не змінився, і «Олександрія» здобула впевнену перемогу.

У наступному турі «Олександрія» в Полтаві буде протистояти «Ворсклі», а «Минай» проведе домашній поєдинок проти «Олімпіка».

Українська Прем'єр-ліга. 15-й тур.

«Олександрія» – «Минай» - 3:0

Лучкевич, 40, Бондаренко, 52, Вантух, 57

Пашаєв, 14 – Ткачук, 4

«Олександрія»: Білик – Мірошніченко, Дубра (Бабогло, 56), Бондаренко, Пашаєв (Стецьков, 82) – Ковалець (Новіков, 82), Гречишкін, Банада (Калюжний, 83) – Вантух, Шастал (Устименко, 68), Лучкевич.

«Минай»: Каніболоцький – Малепе, Карась, Матіч, Ковтун (Кожанов, 66), Маємбе – Огбонная (Ахмедзаде, 66), Сніжко (Хахльов, 84), Ткачук (Петрусенко, 66), Нурієв – Шиндер (Шпак, 84).

Арбітр: Анатолий Абдула (Харьків).

Стадіон: «КСК Ніка» (Олександрія).

Удари (у площину): 6 (5) – 2 (0)
Кутові: 5 – 0
Оффсайди: 1 – 1.

ОЛЕКСАНДРІЯ-МИНАЙ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: -5°C

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
А чого Міля ще не грає?
axylinam
Милевский сильно усилил Минай
polesse2000
Кобин какого х.....а Милю не выпускаешь? Зачем было подписывать ? Что-бы на лавке мариновать?
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bohdan Shelelyo
Багато аналізую матчів Минаю і даже в Туреччині - Багато помилок роблять воротарі Минаю. Як ото і написано в цій новині. Був би воротар набагато кращий, як ото Бущан, то і менше було би програшів а як мінімум багато нічиї що додало би очків команді ФК "Минай". Їм потрібно купити хорошого воротаря або наняти хорошого тренера воротарів.
UKRAINE FAN
Минають дні, минають ночі, Минає літо, Мине і УПЛ для Миная
syrkis-shybkis
Васю бисиклету в первую лигу! Лыгана даже не выпустил