Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2021, 17:17
968
0

Олександрія - Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Підопічні Шарана, звичайно ж, не забули про поразку в Ужгороді на старті сезону

| Оновлено 20 лютого 2021, 17:17
968
0
Олександрія - Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

До 15-го туру української Прем'єр-Ліги суперники підійшли, маючи різні завдання. Футболісти «Олександрії» мають намір повернутися до число кращих команд, які продовжують вести боротьбу за медалі і за участь в Лізі Європи сезону 2021-2022 рр. А ось для «Миная» зараз, головне, по-перше, піти з останнього місця турнірної таблиці, а, по-друге, постаратися уникнути стикових матчів за право залишитися в елітному дивізіоні. Тож, напевно, обидві команди будуть прагнути до того, щоб досягти позитивного результату.

До речі, поєдинок першого кола, який проходив минулої осені в Ужгороді на стадіоні «Авангард» завершився несподіваною для багатьох перемогою «Миная» з рахунком 1:0. Тоді єдиний і вирішальний гол у ворота гостей забив Антон Шиндер. Але після того успіху команда із Закарпаття виграла в чемпіонаті України ще всього лише один раз (у «Дніпра-1» 3:2) і постійно перебувала в ар'єргарді провідних клубів країни, поки вже в цьому році не звалилася на саме дно. Програвши вдома в попередньому турі «Львову» з рахунком 1:2, підопічні Василя Кобіна опустилися на останнє 14 місце.

І це при тому, що лінія атаки «Миная», з приходом в команду Артема Мілевського і наявністю не менше досвідчених Дениса Кожанова і вже згадуваного Антона Шиндера, представляє досить грізну силу. Але поки в графі забитих голів у мінайців один із найгірших показників в лізі, та й всі інші лінії теж особливо не можуть похвалитися своїми результатами. Можливо, в Олександрії щось вийде, адже відступати далі нікуди?

Щодо господарів поля, то вони теж не забули про ту поразку на старті чемпіонату і, звичайно ж, будуть намагатися взяти реванш. Тим більше, що тиждень тому їм вдалося здобути свою п'яту перемогу в турнірі, обігравши на виїзді «Маріуполь». І хоча у Володимира Шарана є певні проблеми зі складом після того, як в міжсезоння клуб залишили кілька основних гравців, плюс дискваліфікація на цей матч основного форварда Артема Сітала, всі ми знаємо, як цей наставник вміє знаходити додаткові резерви для виконання поставленого завдання.

На жаль, вже після того, як стало відомо про повернення вболівальників на трибуни стадіонів, з'явилася інформація про те, що в Олександрії гра все ж таки пройде без глядачів. Так що шанувальникам футболу цього міста доведеться ще трохи потерпіти, щоб потім на власні очі підтримувати свою команду. 

І про арбітра. Судити матч «Олександрія» - «Минай» буде харків'янин Анатолій Абдула. В цьому сезоні при ньому олександрійці в 11-му турі зіграли внічию 0:0 вдома з «Рухом». З «Мінаєм» Абдула перетинався ще тоді, коли той був у першій лізі. Цікаво, що тоді футболісти із Закарпаття грали на своєму полі з тим же «Рухом» і теж завершили поєдинок внічию, але 1:1.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Пашаєв, Бондаренко, Дубра, Вантух, Гречишкін, Ковалець, Банада, Шастал, Лучкевич, Мишенко

«Минай»: Каніболоцький, Малепе, Матіч, Карась, Книш, Сніжко, Хахльов, Шпак, Нурієв, Кожанов, Мілевський

 
  • 1.64
  • 3.70
  • 5.85
Сделать ставку
 
  • 1.65
  • 3.70
  • 5.70
Сделать ставку
 
  • 1.62
  • 3.70
  • 6.00
Сделать ставку

20 лютого, субота

«Олександрія» — «Минай»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ - МИНАЙ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.