Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 07:26
4716
0

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Тайсон став менш корисним для Шахтаря»

У «Маккабі» немає шансів відігратися в Києві, упевнений фахівець

| Оновлено 25 лютого 2021, 07:26
4716
0
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Тайсон став менш корисним для Шахтаря»
Футбол 1/2/3. В'ячеслав Шевчук

Колишній футболіст «Шахтаря» і збірної України В'ячеслав Шевчук підбив підсумки перемоги «гірників» над «Маккабі» (2:0) у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Цей результат практично гарантував вихід у наступний раунд. Гра вийшла не такою легкою, як могло здатися.

За складом було все прогнозовано. Коноплянка недостатньо яскравий був, як на зборах, і був замінений, Соломон зіграв добрий матч на батьківщині, виділив би Марлоса, який здорово діяв вертикально, просував м'яч вперед, відмінно грав між лініями.

Перший тайм «Шахтар» повністю контролював, але він більше контролював м'яч у середній лінії. В останній третині практично не створював моментів, за винятком забитого м'яча, коли здорово Марлос віддав на Матвієнка, який скинув на Патріка.

«Маккабі» вийшов дуже обережним на гру. Проти «Шахтаря» не можна так грати. Вони повинні були вийти більш агресивними. Я говорив після гри з Патріком, і він зі мною погодився. Трубін зробив відмінний прорив, хлопець росте не по днях, а по годинах.

Що стосується Додо, він після підписання контракту зменшив оберти, припускається досить багатьох помилок. Матвієнко зіграв на своєму рівні і в атаці, і в обороні, був надійний. Кривцов і Вітао досить багато помилялися на зборах, але в цій грі діяли надійно.

Тайсон в останніх іграх став менш корисним для «Шахтаря». Фернандо також створив момент за рахунок індивідуальних якостей. Він дуже корисний на позиції центрфорварда, йому потрібно набути впевненості, щоб стабільно грати в основі.

Коли «Маккабі» почав грати високо, у «Шахтаря» з'явився простір, що дозволило провести другий м'яч. Помітно було, що «Шахтар» набагато вищий за класом. Я думаю, що клас гравців «Маккабі» не залишає шансів відігратися в Києві», — зазначив Шевчук.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.