Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 червня 2023, 09:03
15732
8

Травма не така жахлива. Чому Ярмоленко відмовився від вигідних пропозицій

За даними Денисова, до Андрія був інтерес з Саудівської Аравії і «Майамі»

| Оновлено 13 червня 2023, 09:03
15732
8
Травма не така жахлива. Чому Ярмоленко відмовився від вигідних пропозицій
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів про травму півзахисника збірної України та «Вест Хема» Андрія Ярмоленка:

«Травма Ярмоленка настільки швидко обросла чутками, домислами і незрозумілими історіями, що стало прикро за гравця. Насправді, травма Ярмоленка не така жахлива, як її могли уявити. Буквально залишилося 10–15 днів до відновлення.

Що дуже важливо в цій історії? Андрій дуже сфокусований і дуже мотивований зіграти на Євро-2020. Зараз для нього – це дорожче, більше, ніж гроші, це більше, ніж що-небудь. Тому як в зимову перерву було відразу кілька пропозицій про те, щоб Ярмоленко перейшов в інший клуб. Але країни ці не сприяють апріорі, щоб тебе викликали в збірну.

Був конкретний інтерес з боку Саудівської Аравії і з боку Північної Америки – «Маямі». Були кращі умови, але Ярмоленко прекрасно розумів, що в разі цього переходу, можливо, втратить можливість зіграти на Євро. І він відмовився від вигідних грошових пропозицій, вважаючи за краще залишитися в «Вест Хемі», повернутися в форму і обов'язково зіграти в збірній України на Євро-2020. Чекаємо його повернення».

Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Удачі, Ярмола!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vicktor5891
В Майами можно было бы и перейти.Хоть играл бы стабильно и бабла заработал под завершение карьеры.Не думаю что его(наирезультативнейшего игрока сборной на данный момент) перестали бы вызывать в сборную по причине заокеанского чемпионата.А вообще пора бы уже задуматься о возвращении в ДК.С никакущим Супрягой,возможной продажей Русина и трансферной импотенцией Суркиса в межсезонье,нам универсальный игрок в атакующей линии не помешал бы.
Lion
Как это он может набрать форму на скамейке..???
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил