Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 лютого 2021, 14:48
1346
0

Спорт, бізнес, саморозвиток — онлайн-марафон transformACTION 2021

16:10-17:00 — у прямій трансляції братиме участь олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська!

| Оновлено 25 лютого 2021, 14:48
1346
0
Спорт, бізнес, саморозвиток — онлайн-марафон transformACTION 2021

Приєднуйся до онлайн-марафону в суботу 20 лютого.

Найгучніша онлайн-подія лютого відбувається в онлайн-ефірі з 15 по 21 лютого! Освітній простір LIFTA.SPACE форматує звичний підхід до онлайн-навчання на безкоштовному семиденному марафоні NO LIMITS: transformACTION 2021. Понад 20 топ-спікерів, понад 50 тисяч глядачів за 5 днів, тренди бізнесу, корисних звичок, благодійності, саморозвитку — і все це тільки початок.

Протягом п’яти днів на марафоні лунали теми розвитку брендів, налагодження комунікації з аудиторією, ролі спорту та кіберспорту у благодійних ініціативах, сучасного лідерства та організації процесів у компаніях. У прямому ефірі зі слухачами спілкувалися Тетяна Гриньова (спортсменка любителька, що реалізує благодійні ініціативи, збираючи кошти на марафонах), Альона Дальська-Латошевич (директор по PR та комунікаціям WePlay Esports), Дмитро Деркач, Девід Аллен, Олег Авагян, Євген Таллер та інші експерти з різних сфер та напрямків.

У суботу, з 16:10 по 17:00 участь у прямій трансляції братиме олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська. Вона долучилася до марафону, підтримуючи актуальність теми трансформації.

«В нас завжди є вибір, коли і в якому темпі розвиватися: ми можемо змінюватися добровільно … або отримати «чарівного пенделя» від Всесвіту і тоді зміни проходитимуть через кризу, у напруженому режимі. Звісно, на шляху трансформації завжди виникають перепони. Гарна новина в тому, що в кожного з нас є доступ до внутрішніх та зовнішніх ресурсів для подолання перешкод», — сказала Серебрянська, анонсуючи свій виступ.

LIFTA.SPACE просуває ідею всебічного розвитку людини: не тільки професіональних навичок, але й духовного росту, і фізичного розвитку, корисних звичок — усе це гармонійно вплетено у загальний вектор особистісної трансформації. Саме марафон відкрив користувачам освітню платформу, де вже доступні різноманітні курси та інтенсиви, що розпочнуться вже з наступного тижня — протягом івенту вони доступні зі знижкою.

Трансформуйте своє життя вже зараз. Підключайтеся до онлайн-івенту від платформи  LIFTA.SPACE, що проходить за підтримки офіційного партнера, Фонду Девіда Лінча! Слідкуйте за оновленнями щодо марафону у соціальних мережах: Facebook, Linkedin, Instagram @lifta.space.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.