Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 20 лютого 2021, 03:09
10565
13

Переграли самі себе. Продексім дав бій гранду, але програв у кінцівці

«Інтер Мовістар» з великими труднощами обіграв українського чемпіона

| Оновлено 20 лютого 2021, 03:09
10565
13
Переграли самі себе. Продексім дав бій гранду, але програв у кінцівці
МФК Продексім

Після жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів навряд чи серед любителів футзалу знаходилися ті, хто пророкував перемогу «Продексіма». Ще б пак, адже в суперники херсонцям дісталася найтитулованіша команда світу іспанський «Інтер Мовістар». До того ж, боротися з грізним опонентом належало в його лігві. Але свої козирі у гостей були. Максимальна концентрація і неймовірна самовіддача - таким бачився рецепт успіху в протистоянні з «Інтером».

Херсонці агресивно почали зустріч, відразу давши зрозуміти гравцям іспанського гранда, що в цей вечір їм просто не буде. «Мельники» інтенсивно переміщалися по майданчику, активним пресингом доставляючи проблеми суперникам. І перша загроза була створена якраз біля воріт господарів. Після перехоплення м'яча «мельники» розіграли комбінацію, яку трохи неточним ударом завершив Роніньо.

Незабаром іспанці згадали про свій статус і почали проводити свої атаки, які часто завершувалися дальніми ударами. Херсонці не відсиджувалися в обороні і також намагалися відповідати своїми моментами. Розганяв атаки «мельників» активний Роніньо. В одному з епізодів бразильцеві трохи не пощастило: після його удару м'яч влучив у поперечину.

На майданчику точилася рівна гра, але іспанці скористалися позиційною помилкою Роси, який дозволив Сальдісе замкнути простріл з кутового. Ще до перерви гості могли зрівняти рахунок, коли ворота іспанців знову врятував каркас воріт. І в цей раз удача відвернулася від все того ж Роніньо.

Другий тайм, як і перший, розпочався з атак херсонців. Але незабаром втома далася взнаки, і перевагою заволоділи господарі майданчика. Все частіше свою реакцію доводилося демонструвати Ципуну, а гравці «Продексіма» почали грішити неточними передачами. Як прийнято говорити в таких випадках, гол назрівав. Він і відбувся, але м'яч опинився у воротах іспанського клубу. У «мельників» пройшла зразкова контратака, яку з пасу Роніньо завершив Зварич.

Підопічні Андре Броканелло заграли помітно впевненіше. «Мельники» швидко переміщали м'яч по периметру і вивели на удар Росу. Гравець «Продексіма» упустив шикарну можливість, з близької відстані пробивши у голкіпера. Покарання настало негайно: після обрізки Роніньо Борха технічно реалізував вихід один на один з Ципуном. Правда, через кілька миттєвостей удача, нарешті, посміхнулася херсонцям. Шотурма розігрував аут і влучив у Полу, від якого м'яч зрикошетив у ворота.

З наближенням кінцівки другого тайму нервове напруження досягло свого апогею. За дві хвилини до можливого овертайму тренерський штаб «Продексіма» взяв тайм-аут і... випустив п'ятого гравця, замінивши голкіпера. Чесно кажучи, такий тактичний хід очікувався більше від іспанців, але ніяк не від «мельників». Хоча, якби все завершилося по-іншому, ми б зараз обговорювали тренерський геній Броканелло. Але ризик себе абсолютно не виправдав. Обрізка Шотурми завершилася плачевно: Сісіліо відправив м'яч у порожні ворота. А через кілька секунд голкіпер Хесус Гарсія поставив крапку, знову пробивши по порожніх.

4:2 - «Продексім» програв, продемонструвавши характер і чудовий футзал. Але, вже вибачте, бездарна розв'язка у виконанні «мельників», залишила гіркий осад.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу.

«Інтер Мовістар» - «Продексім» - 4:2

Дані Сальдісе (16), Борха (33), Сісіліо (39), Хесус Гарсія (40) - Михайло Зварич (31), Пола (33, автогол)

Ерік (14) - Петро Шотурма (13), Дмитро Сорокін (30), Роніньо (35)

«Інтер Мовістар»: Хесус Гарсія - Пола, Райа, Борха, Піто - Сесіліо, Тріподі, Бойіс, Дані Сальдісе, Бруно Яковіно, Ерік, Фернандо - Алекс Гонсалес.

«Продексім»: Ципун - Зварич, Роніньо, Шотурма, Білоцерківець - Даніел Роса, Скорий, Клаудіньо, Д. Сорокін, Волянюк, Моспан, Андреу Варгас, Бессалов - Заєць.

Арбітри: Онджей Черни (Чехія), Габор Ковач (Угорщина)

СК «Хорхе Гарбахоса» (Торрехон де Ардос, Іспанія)

ІНТЕР МОВІСТАР - ПРОДЕКСІМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 4
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Футбол в квадрате
Кто не рискует, то не пропускает в пустые на последних минутах! Спасибо команде за игру! А тренеру я такого сказать не могу...
Юрий Щербань
тренер чмо нахера было пятого выпускать
Al Zolo
Увы -запоминается счет на табло...... игра с лидером мирового футзала была абсолютно равной.... Тренер-хороо мотивировал и подготовил клуб-леги на редкость для наего спорта-качественные... Гранд настолько был близок к провалу что в конце начал нервничать и делать оибки и тут оибся наш тренер-посчитав что додавит испанцев.... Как бы то ни было-это тот случай когда горжусь и поражением
turist86
мужики, гідно протистояли гранду
Barcoman_007
Самый лютый договорняк последнего десятилетия.
:
1. Убрать вратаря при 2-2.
2. Сделать такую детскую ошибку, ещё и лучшему игроку Украины 2020 года.
3. Играя против топ команды, жёсткого фаворита, идти на такое когда надо наоборот играть от обороны, ловить соперника на контратаках.
scorpio16
Я конечно не знаком досконально с правилами футзала, возможно при ничье хозяин дальше проходит, иначе этот пиз@#ц с третьим голом никак больше не могу объяснить !
Играть две минуты чистого времени , при счете 2-2 снимать кипера и ставить полевого ...
В хоккее так делают на последней минуте/двух при условии если команда горит, ни один адекватный тренер не будет снимать вратаря при ничейном счете !
Tеllur
А если бы мельники забили и выиграли?
Что бы тогда тут писали?
Заиграно! Результат на табло.
Шампанское пьют другие.
lehach_08
думаю пошли пятого вынужденно...., не пошли бы мы, скорей всего пошли бы испанцы...., а мы в защите уже наелись норм...., жаль ошибка детская от Шотурмы
Igor Jejera
Пацаны с тренером не верили поставили на фиаско ,кантора готовь бабосы
OLEXANDER
Це 100% зданий матч спеціально... Коментатори безтолкові коментують як пацанва 1-0 програємо буде кстратайм 1-1 теж екстратай...2-1 -теж екстратайм і 2-2- екстратайм і жлден з 2х коментаторі не пояснив умови екстратайму...Що за некомпетентщина. Відомі коментатори..Якщо читаєте мене , то ви зрозуміли що ви лажанули, не хочу називати вас, але виглядало то все низькосортно по 100...150 грн на матч ви заробили за такий коментар...не більше.