Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2021, 19:13
1317
3

Львів – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Колос» на «Арені Львів» очок ще не втрачав

| Оновлено 20 лютого 2021, 19:13
1317
3
Львів – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
upl.ua

У суботу, 20 лютого, «Львів» на «Арені Львів» проведе свій перший домашній офіційний матч у новому році, в рамках 15-го туру приймаючи «Колос». Для команди з Ковалівки це буде друга гра на «Арені Львів», а перша, яка відбулася у вересні минулого року проти «Руху», завершилася перемогою команди Руслана Костишина.

«Львів» та «Колос» провели в УПЛ вже три гри і жодного разу не зіграли внічию: перемога львівського клубу та дві вікторії – ковалівського. Зауважимо, що гравці «Колосу» забивали голи у всіх матчах зі «Львовом». Попередній матч суперників у Львові відбувся ще у грудні 2019 року і завершився перемогою господарів поля – 3:2. У складі «містян» голи забивали Ренан Олівейру, Татарков і  Алваро, у гостей – Парамонов та Лисенко. А матч першого кола нинішнього чемпіонату завершився переконливою перемогою «Колосу» - 4:0, що стало повторенням найбільшої перемоги ковалівців за час їхніх виступів в УПЛ.

«Колос» в попередніх двох турах чемпіонату порівну розділив очки з «Динамо» та «Шахтарем». Загалом клубний рекордний нічийний серіал ковалівців триває в УПЛ вже чотири гри. Через перебір жовтих карток в команді Руслана Костишина не зможе вийти на поле один з основних захисників Петров. Крім того, до кінця сезону команді не зможе допомогти півзахисник Євген Морозко, якому було зроблено операцію.

Перед грою з «Колосом» у таборі «Львова» панує піднесений настрій, адже в минулому турі вдалося відсвяткувати успіх. Після гостьової перемоги над «Минаєм» «містяни» перебувають на 10-му місці і мають ще гру в запасі – саме з закарпатцями. Гольовий серіал «Львова» триває в чемпіонаті вже 5 матчів – 6 м’ячів. До речі, гравці «Львова» з 16 липня минулого року на своєму полі більше одного голу за матч в чемпіонатах не забивають.

Арбітром матчу призначено Віктора Копієвського з Кропивницького, для якого це буде 41-а гра в УПЛ. Раніше Копієвський провів вже три гри за участю «Колоса», який двічі перемагав та один раз програв. А «Львів» за цього арбітра провів 7 ігор в чемпіонатах – одна перемога, дві нічиї та чотири поразки.

На цей матч зможуть потрапити вболівальники. Про це стало відомо після офіційного рішення Кабінету Міністрів України від 17 лютого цього року та подальшого узгодження з Дирекцією УПЛ. Таким чином, «Львів» зіграє свій домашній матч з глядачами вперше з вересня минулого року.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Костик, Якімець, Міхобі, Махмутович, Ременяк, Рафаел Сабіно, Брікнер, Ернест, Алваро, Шина, Ренан Олівейра.

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Зозуля, Чорноморець, Богданов, Задоя, Хльобас, Антюх, Оріховський, Лисенко.

 
  • 3.90
  • 3.15
  • 2.08
Зробити ставку
 
  • 3.75
  • 3.25
  • 2.09
Зробити ставку
 
  • 4.00
  • 3.10
  • 2.08
Зробити ставку

20 лютого, субота

ПФК «Львів» — «Колос»
Львів. Стадіон «Арена Львів».19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ — КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Без Селезнёва Колос обречён!
И даже Черноморец+Зозуля их не спасут.
kerch30
Львов будет всех рвать весной. Колос - легкая прогулка будет для почитателей мороженого ЛИМО