Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2021, 07:43
6281
1

Експерт оцінив шанси Супряги витіснити зі складу Бєсєдіна

Дмитро Михайленко - про шанси Владислава Супряги стати основним форвардом «Динамо»

| Оновлено 25 лютого 2021, 07:43
6281
1
Експерт оцінив шанси Супряги витіснити зі складу Бєсєдіна
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко, під керівництвом якого Супряга дуже непогано виглядав в Дніпрі, оцінив шанси гравця відвоювати місце в основному складі «Динамо».

«Шанси Супряги витіснити зі складу Бєсєдіна? Мені здається, шанси є, але на сьогоднішній день вони не такі великі. Владу потрібна психологічна впевненість. Для того, щоб її отримати, потрібно забивати голи, асистувати, загрожувати воротам, грати. Перебуваючи на лаві запасних, ні про яку впевненість психологічну або зміну його настрою, заряду на боротьбу не йдеться.

Мені складно сказати, чому він не грає зараз так, як в «Дніпрі-1». Він півроку грав у складі, відмінна преса у нього була. Відчувалася довіра від Луческу. Напевно, щось сталося. По-перше, безгольова серія. Мені здається, у футболістів ключовий момент - психологічна впевненість. Все в голові. Довіра тренера є і людина відчуває, що у неї ростуть крила і вона все може. Супряга - молодий гравець і він схильний до спадів, як психологічних, так і ігрових. Влад зараз переживає не найкращий період. Але потрібно продовжувати боротися і намагатися знайти свою гру», - сказав Михайленко на ютуб-каналі ТаТоТаке.

У нинішньому сезоні Владислав Супряга зіграв 22 матчі за «Динамо» у всіх турнірах, в яких забив 3 голи і зробив 3 гольові передачі.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Семыкин
Ну просто Луческу не игрет в вечное : заброс на бегунка в нападении. А это как раз и было определяющим в Днепре Михайленко. Как, впрочем, и в любом дворе у школьников ) Самый быстрый - в нападение, самый толстый - на ворота.
Как там Кипрский клуб ? Не хватило Супряги ?