Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 21 лютого 2021, 04:29
2484
20

ГРОЗНИЙ: «Є впевненість, що в другій грі Динамо переможе Брюгге»

Спеціаліст похвалив українську команду

| Оновлено 21 лютого 2021, 04:29
2484
20
ГРОЗНИЙ: «Є впевненість, що в другій грі Динамо переможе Брюгге»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний дав оцінку першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» - «Брюгге» і поділився очікуваннями від другої зустрічі.

«Мірча Луческу внесе корективи. Я реально дивлюся на ситуацію. Динамівці в рамках УПЛ зіграють з «Десною» і наберуть ігрових кондицій. А потім у них матч з «Брюгге». Потрібно бути об'єктивними: крім кутових та верхових передач на Доста у бельгійців в атаці нічого не було. Так, гра вгорі - це їхній козир. А внизу комбінаційно у них гра читається.

Так, «Брюгге» - хороша команда! Просто так чемпіоном Бельгії не станеш. Але чому «Брюгге» нічого не створив? Тому що «Динамо» не дало. Кияни зіграли організовано, не було розривів між лініями, зіграли досить щільно, надійно. Кендзьора і Миколенко пристойно на атаку спрацювали, передачі хороші віддавали. Також вони встигали відпрацювати на оборону нарівні з центральними захисниками. Оборона в цілому впоралася з Достом, хоч із ним дуже складно грати. Для мене, як для тренера, хлопці зіграли дуже організовано! Ця організованість допоможе киянам однозначно перемогти в гостях. «Брюгге» подумає, що вони в Бельгії обов'язково динамівців обіграють. Ні, не вийде. «Динамо», напевно, зіграє в Бельгії так, як зіграло проти «Барселони» на «Камп Ноу», проводячи швидкі атаки після перехоплення м'яча. Динамівці, набравши кондиції, ще більше будуть пресингувати. Вони вже знають гру «Брюгге». У мене є оптимізм і впевненість, що в другому матчі динамівці переможуть і пройдуть в 1/8 фіналу Ліги Європи, чого я щиро бажаю всьому київському колективу», - сказав Грозний.

Матч-відповідь «Брюгге» - «Динамо» відбудеться 25 лютого в Бельгії.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 5
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
oenergo.com
Грамотный и логически понятный комментарий специалиста. Согласен на все сто.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Катя Перебейнис
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
Нет желания ввязываться в полемику по-поводу допуска и формы игроков после тестов на короновирус, поживем-увидим, покрасней- мере Соболь точно будет играть после дисквалификации, сравнивать АЗ с Брюгге тоже не корректно и по-классу и по игровой форме команд в тот период и сейчас, причём тут Тайсон, вообще не пойму, он уже давно не является безоговорочным лидером команды( по-моему с тех пор, как потерял капитанскую повязку) Забил Цыганков Барсе один раз в жизни , честь ему и хвала, но в итоге команда проиграла, ну а Соломон и Тете забивали Реалу и команда побеждала к тому же Тете забил и Макаби ( причём выйдя на замену) , а где был лидер команды Цыганков с Брюгге, вот и вся разница. Но это все так, к слову , посмотрим через неделю и поле и климат и тактику и умение "звёзд" обыгрывать середняков европейских чемпионатов, все покажет игра, но судя по первому матчу , перспективы призрачные.
Bobyk
Є впевненість, що в другій грі буде розгром.)
Игорь Петров
У нас эксперты привыкли выдавать желаемое за действительность, в Бельгии Динамо будет на порядок тяжелее , во-первых у Брюгге появятся игроки основного состава, определяющие его игру, во-вторых будут играть на нормальном поле в более комфортных для них условиях и в - третьих , что самое важное, им не надо забивать " кровь из носа" , могут спокойно отдать инициативу и играть на контратаках, против чего Динамо просто не в состоянии что-либо противопоставить, т к в команде наблюдается отсутствие по настоящему классных футболистов, способных нагнетать обстановку и решать игровые эпизоды за счёт индивидуальных действий, ставить "автобусы" в обороне Луческу худо-бедно их научил, для этого особого класса не надо, а вот созидать и атаковать, на это необходим в еврокубковых матчах совсем другой кадровый ресурс, доморощенный "звезды" команды хорошо смотрятся в Украинском первенстве, а на евроарене против даже не грандов, а крепких середняков уровня Брюгге они моментально гаснут, того же Цыганкова в первом матче просто не было видно. Думаю шансы на следующий раунд где-то 90/10 в пользу бельгийцев.
pike1
откуда эта уверенность? Люди приехали с достаточно теплой Бельгии в наш лютый мороз, играли на поле к которому не привыкли, в отличии от Динамо, а теперь на своем поле будут играть хуже? Странная логика, ну буду надеяться что он прав
Серж. Петренко
У Грозного на старості взагалі дах поїхав. Хоча як варіант - косить під шизофреніка, щоб у тюрму не посадили. Бо тюрма по ньому давно вже плаче.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mayakovskiy1
Ставь хату на П2. Эксперт)) А без лично поставленной крупной суммы это бла бла бла
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил