Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 13:59
688
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Динамо – Брюгге – матч більш-менш рівних команд»

Відомий український футболіст висловився про майбутній матч своєї колишньої команди в Лізі Європи

| Оновлено 18 лютого 2021, 13:59
688
1
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Динамо – Брюгге – матч більш-менш рівних команд»
УАФ. Артем Федецький

Екс-гравець збірної України Артем Федецький оцінив шанси «Динамо» і «Шахтаря» в матчах Ліги Європи з «Брюгге» і «Маккабі».

«Якщо порівнювати «Динамо» минулого сезону і цього видно, що молодь киян зміцніла і морально, і фізично. Напевно, Мірча Луческу вселив в молодих хлопців впевненість, і вони стали лідерами. Тепер у киян не тільки Циганков вирізняється. Миколенко дуже сильно додав. Шкода, що Забарний не зіграє з «Брюгге» через травму. Але, якщо брати по грі, то зустрінуться більш-менш рівні команди. Мені вдалося простежити за матчами «Динамо» і «Брюгге», тому гратимуть рівні команди.

Мені здається, важливу роль в цьому протистоянні зіграють стандартні положення. Ми «Дніпром» грали проти «Брюгге». Знаю їх філософію. Це така непроста, яка грає, цікава команда. Але, думаю, «Динамо» під силу пройти бельгійців. І, думаю, так має статися. Треба бути максимально сконцентрованими протягом матчу і все повинно скластися для киян якнайкраще.

Те, що на матчі «Динамо» - «Брюгге» будуть глядачі - це, однозначно, плюс для киян. Не важливо, де матч буде з глядачами. Якщо він буде і в Бельгії в присутності уболівальників, це теж добре. Уже всі скучили за торсидою уболівальників. Футбол без уболівальників уявити важко. Тому те, що глядачі на поєдинку «Динамо» - «Брюгге» будуть, це, звичайно, величезний плюс!

Для «Шахтаря» класний жереб випав. «Гірники» добре пройшли збори, підготувалися до другої частини сезону. Травмованих у «Шахтаря» немає. Але не треба недооцінювати «Маккабі». Команда з Тель-Авіва, можливо, більш скромна, ніж «гірники», але ми побачили, як вчора «Порту» обіграв «Ювентус» (2:1). У футболі буває всяке. «Шахтарю» до матчу треба підійти з гарячим серцем і холодним розумом. «Шахтар» звик грати в атакуючий, комбінаційний футбол з швидкими контратаками, і тому, мені здається, проблем у «гірників» буде мінімум. Але завдання виходу в наступний раунд «Шахтарю» треба вирішувати вже в першому матчі», - сказав Федецький.

Динамо - Брюгге. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Meirav Meirav Azoulay
Я читав свідчення прекрасної магії доктора. алаба про те, як він допоміг багатьом людям повернути своїх колишніх коханих протягом 48 годин, чесно кажучи, мені просто було цікаво, чи це справді і чи справді цей чоловік міг допомогти повернути мого коханого, якого я так люблю. Я вирішила з ним зв’язатися, бо дуже люблю свого хлопця, і ми були розлучені на кілька місяців. Я дуже сумував за ним, намагався всіма іншими способами повернути його, але мені не вдалося. Я зв’язався з доктором. алаба, і він сказав мені, що мій колишній повернеться в найближчі 48 годин, доктор алаба запитав мене, як сильно я його люблю і хочу. Він розплющив очі і уявив, скільки спільного ми поділили. Зараз колишній зі мною. Поки я пишу це свідчення, я найщасливіша дівчина на землі, і ми з хлопцем живемо щасливим життям, і наша любов тепер сильніша, ніж була до нашої розлуки. Все завдяки д-ру. алаба за перебільшену роботу, яку він зробив для мене, допомагаючи мені повернутися зі своїм колишнім хлопцем. Я хотів би залишити електронну адресу dr. алаба, і я сподіваюся, ви побачите це свідчення і зв’яжетесь з ним, якщо у вас є коханець, якого ви дійсно хочете повернути назад, його пошта: dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати Whatsapp на +2349071995123