Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 14:25
923
0

Іссуф САНОН: «Моя ситуація в НБА? No comments!»

Український гравець «Дніпра» не став говорити про можливий переїзд в НБА

| Оновлено 18 лютого 2021, 14:25
923
0
Іссуф САНОН: «Моя ситуація в НБА? No comments!»
ФБУ

Захисник збірної України Іссуф Санон розповів по підготовку національної команди до матчів кваліфікації Євробаскета-2022 в домашньому баблі проти команд Словенії (20 лютого) та Угорщини (22 лютого). Баскетболіст задоволений, що вболівальників допустять на трибуни, а також відповів на запитання про НБА.

«Рендл поза межами майданчика, як кожен хороший гравець, завжди з командою — тут все нормально. Щодо гри разом, то у нас були тільки тренування. Тому поки що не можу особливо нічого сказати, адже тренування та ігри завжди відрізняються. А так він знаходиться у хорошій формі, особливо після розрива хрестоподібної зв’язки, плюс, думаю, він ще додасть і покаже, на що він здатен.

Моя ситуація в НБА? No comments.

Вболівальники, не можу дочекатися, коли побачу вас. Мені здається, що це найкраща новина за рік, адже грати без глядачів просто неможливо. Те саме, коли ти приходиш до театру, а грати нема для кого — граєш сам для себе. Це якось створює додатковий тиск. Починаєш в деяких моментах більше думати. Коли зал повний, мені легше, більше концентрації, адже люди на трибунах, більше відповідальності. Перед фанами приємніше грати. Тому всіх чекаю, щоб всі були на трибунах!», - сказав Санон.

У грудні 2020 року повідомлялося, що Іссуф Санон може перебратися до «Х'юстон Рокетс». Нагадаємо, Санон був обраний на драфті НБА-2018 під 42-м номером «Вашингтоном». Останні півтора сезони він провів у «Дніпрі».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.