Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 27 лютого 2021, 15:38
805
0

Українська перемога в Мінську: Ренат Богданов виграв Головну подію

За перше місце українець отримав $ 20,200 призових

| Оновлено 27 лютого 2021, 15:38
805
0
Українська перемога в Мінську: Ренат Богданов виграв Головну подію

У білоруській столиці завершилася серія RPT, яка після дворічної перерви повернулася до Мінська. Оскільки живий покер у всьому світі переживає складні часи, на одну з небагатьох серій з'їхалися гравці з багатьох країн включно з Україною.

Головна подія серії з бай-іном $ 720 зібрало понад 150 реєстрацій, а призовий фонд турніру перевищив $ 100,000. За фінальним столом зустрілася інтернаціональна команда: четверо білорусів, двоє росіян, гравці з Туреччини і Франції, і єдиний представник України Ренат Богданов.

В хедз-ап вийшов французький гравець і Ренат Богданов, який не став ділити призові і не залишив шансу своєму опонентові, забравши титул чемпіона RPT. За перше місце українець отримав $ 20,200 призових і додав до своєї скарбнички черговий кубок.

Ренат Богданов - один з найперспективніших українських гравців. На його рахунку є перемоги в RPT, UA Millions, а також золотий браслет WSOP Europe, який Ренат здобув у 2019 році. Примітно, за 14 років проведення європейської серії виграти браслет вдалося тільки шістьом українцям - Богданов став сьомим гравцем, якому підкорився такий турнір.

В активі Рената є ще одне досягнення - в 2019 році він був учасником збірної України зі спортивного покеру і вніс великий вклад в перемогу нашої команди на світовому чемпіонаті.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.