Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 20:43
991
0

Вольфсбергер - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Відносини з'ясують 6-та команда таблиці австрійської Бундесліги та 9-я АПЛ

| Оновлено 18 лютого 2021, 20:43
991
0
Вольфсбергер - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Twitter

У четвер, 18 лютого, у Будапешті на полі стадіону «Пушкаш-Арена» відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Вольфсбергер» прийме «Тоттенґем».

«Вольфсбергер»

Команда Фердинанда Фельдхофер попередній сезон 2019/2020 рр. завершила у чемпіонаті Австрії на третій позиції. Випередили її лише багаторічний чемпіон «РБ Зальцбург» та «Рапід» із Відня, який став срібним призером. У поточній національної компанії «Вольфсбергер» займає скромну шосту позицію. У 17 зіграних поєдинках він здобув 7 перемог при 7 поразках та тричі задовольнявся нічиїми.

Напередодні поєдинків плей-оф у 2021-му календарному році «вовки» провели 6 зустрічей у чемпіонаті країни та один у Кубку. У матчах Бундесліги команда має 2 перемоги, 2 нічиї та 2 поразки. Рік вона розочала по-нічийному, поділивши очки зі «Штурмом» (0:0 вдома) та «Хартбергом» (0:0 вдома), потім на своєму полі програла «ЛАСКу» (0:3), обіграла на виїзді «Санкт Пельтен »(2:0), знову виявилася бита – тепер «Рапідом» (0:1 в гостях), а минулого вікенду вдома переграла «Адміру» (2:1).

У кубковому поєдинку 5 лютого «вовки» на виїзді у додатковий час обіграли 2:1 «Капфенберг», і вийшли до півфіналу розіграшу.

В 1/16-ю Ліги Європи «Вольфсбергер» пробився, посівши друге місце у таблиці групи К. В шести матчах командою було здобуто 3 перемоги, 1 зустріч зіграна унічию та пережито 2 поразки. З 10 набраними очками австрійці 4 пункту програли лідеру квартету - загребському «Динамо», проте відразу на 5 балів випередили «Фейєноорд», який став третім .

«Тоттенґем»

Колектив Жозе Моурінью має статус переможця групи J основного етапу Ліги Європи. Із 13-ма очками в активі (4 перемога, 1 нічия, 1 поразки) він залишив позаду себе у підсумковій таблиці квартету «Антверпен» (12 пунктів), «ЛАСК» (10 очок) та «Лудогорец» (0 балів).

Почавши компанію з перемоги над «ЛАСКом» (3:0 вдома), «шпори» потім програли у Бельгії «Антверпену» (0:1), але одразу виправили ситуацію перемогами над «Лудогорцем» (3:1 у Болгарії таі 4:0 у Лондоні). Далі у «Тоттенґема» відбулася нічия в гостях з «ЛАСКом» (3:3), а фінал вийшов переможним - 2:0 над «Антверпеном» у рідних стінах.

На разі у таблиці чемпіонату Англії лондонці займають 9 позицію. У 23 зустрічах вони набрали 36 очок (10 перемог, 6 нічиїх, 7 поразок). У п'яти останніх поєдинках команда зазнала чотирьох поразок («Ліверпуль» - 1:3 вдома, «Брайтон» - 0:1 на виїзді, «Челсі» - 0:1 вдома, «Манчестер Сіті» - 0:3 в гостях) при лише одній перемозі («Вест Бромвіч» - 2:0 вдома). До всього, 10 лютого «Тоттенґем» вибув із Кубка Англії, поступившись 4:5 у додатковий час «Евертону» на стадії 1/8 фіналу.

Історія зустрічей

Раніше команди не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«Вольфсбергер»: Кофлер, Новак, Баумгартнер, Лохошвілі, Шерцер, Стратцніг, Тафернер, Ліендл, Шпранглер, Візінгер, Йовеліч.

«Тоттенґем»: Харт, Доерті, Санчес, Танганга, Девіс, Вінкс, Хейб’єрг, Бейл, Деле Аллі, Лукас, Карлос Вінісіус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.37 по лінії Favbet.

18 лютого, четвер

«Вольфсбергер» - «Тоттенґем»
Будапешт. Стадіон «Пушкаш-Арена». Початок - о 19:55
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:2

 

 
  • 8,70
  • 5,30
  • 1,37
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.