Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1866
0

Реал Сосьєдад – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч Ліги Європи

Чи захоче Сульшер стати новим Моурінью для команди з Манчестера?

Реал Сосьєдад – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

«Манчестер Юнайтед» трохи зменшив темп своєї ходи внутрішньою ареною, за що відразу ж був покараний своїми сусідами за містом у особі «Манчестер Сіті» у вигляді втрати лідерської позиції в Англійській Прем'єр-ліги. Однак бажання колективу Уле-Гуннара Сульшера показати себе і свою команду на міжнародній площині цей фактор анітрохи не зменшив. Суперник для англійського клубу жеребом був підібраний досить сильний, тому немає абсолютної впевненості в успіху «Червоних дияволів» вже на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

«Реал Сосьєдад»

Один із представників Країни Басків є частим гостем в єврокубках в останніх сезонах, проте широкій громадськості може бути відомий лише тим, що дав значний поштовх у розвитку нападаючому Антуану Грізманну. Велика частина успіхів «Реалу Сосьєдад» залишилася в минулому, однак це зовсім не робить їх невпливовим колективом на іспанській футбольній мапі. Як мінімум, у цьому сезоні цей клуб ще розіграє Кубок Іспанії зразка минулого розіграшу з сусідами за регіоном у особі «Атлетика».

Нинішня позиція колективу Іманоля Альгуасіля в іспанській Ла Лізі – п'ятий рядок турнірної таблиці, а за плечима у «біло-блакитних» залишився фініш на другій сходинці складного квартету F, куди окрім них входили також неаполітанський «Наполі», нідерландський «АЗ Алкмаар» і хорватська «Рієка». Баски жадібно демонстрували своє бажання продовжувати боротьбу за міжнародний трофей у першій частині сезону, а після зимової паузи їхні цілі навряд чи зазнають змін. Ось тільки найбільшою проблемою «королівських» все одно бачиться відсутність успіхів в очних битвах із серйозними опонентами в останніх поєдинках.

«Манчестер Юнайтед»

Колектив Уле-Гуннар Сульшера спустився до Ліги Європи з Ліги чемпіонів, де в групі з французьким ПСЖ, німецьким «РБ Лейпциг» і турецьким «Істанбул ББ» заспівав веселої, а звернув на сльози. Невиразна гра наприкінці групового етапу підірвала шанси англійського клубу на продовження боротьби за головний клубний трофей Старого Світу, але у «Манчестер Юнайтед» усе одно залишився ще один шанс підняти над головою добре знайомий їм кубок. У сезоні-2016/17 Жозе Моуріньо привів клуб до довгоочікуваного успіху.

Очевидно, що норвезький наставник також бажає приміряти на себе заповітні медалі і потримати в руках завойовані його командою трофеї. Поки «Юнайтед» мешкали на першій сходинці турнірної таблиці АПЛ, багато хто був у позитивному шоці від їхнього футболу, наперед видаючи їм розкішні аванси. Однак «Манчестер Сіті» втрутився в ситуацію настільки сильно, що вже ніхто не зможе дивитися на чемпіонський титул в Англії, не помічаючи при цьому силуету «городян». У цьому сенсі Ліга Європи для команди Сульшера знаходить зовсім інший зміст.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Реалу Сосьєдад», і завершилася нічиєю з рахунком 0:0.

За плечима баскського колективу є серія з семи поєдинків без перемог на своєму полі, яка розтягнулася від кінця листопада 2020 до кінця січня 2021 року. Цей період зуміла завершити лише недавня гра проти «Кадіса» (4:1), проте цього суперника абсолютно не можна порівняти з майбутнім опонентом для колектива Альгуасіля.

«Манчестер Юнайтед» у поточному сезоні в гостях проводить одні з найбільш ресурсномістких своїх поєдинків, роблячи при цьому акцент на надійну гру в обороні, що знижує їх атакуючий потенціал. Однак, така тактика дає певний результат – у останніх десяти зустрічах команда Сульшера програла лише раз, «РБ Лейпциг» (2:3), але цей матч вказував для них на виліт із Ліги чемпіонів.

Орієнтовні склади

«Реал Сосьєдад»: Реміро – Монреаль, Субельдія, Ле Норман, Сальдуа – Субіменді – Оярсабаль, Гевара, Меріно, Порту – Ісак.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Алекс Теллес, Шоу, Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака – Матіч, Фред – Фернандеш – Рашфорд, Грінвуд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку «Манчестер Юнайтед» злякається можливих наслідків відкритої гри, тому погодиться на будь-який сценарій малорезультативного матчу. За таких умов, ставка «ТМ 2.5» за 1,99 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

18 лютого, четвер

Реал Сосьєдад – Манчестер Юнайтед
Турин. «Альянц Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 3,15
  • 3,60
  • 2,28
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.