Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 лютого 2021, 13:04
1509
0

Богдан ЦИМБАЛ: «Заїхати в 20-ку на чемпіонаті світу – гідний результат»

Український біатлоніст – про найкращий виступ у кар'єрі

| Оновлено 17 лютого 2021, 13:04
1509
0
Богдан ЦИМБАЛ: «Заїхати в 20-ку на чемпіонаті світу – гідний результат»
Getty Images/Global Images Ukraine. Богдан Цимбал

23-річний біатлоніст збірної України Богдан Цимбал прокоментував 18 місце в гонці переслідування на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

– Думаю, гонка була крутою для мене. Заїхати в 20-ку на чемпіонаті світу – це достойний результат. Мені сподобалася моя стрільба, сподобалося те, що був лише один промах. Звичайно, хотілось би спрацювати на «нуль», але вийшло, як вийшло. Мені трішки не сподобалася моя робота на лижні, тому що важко було втриматися за спортсменами ТОП-рівня. Вони мене наздоганяли, обганяли… Я намагався вчепитися за ними, але сьогодні був не той стан, щоб працювати з ними все коло. Але, загалом, я задоволений. 

– Висота дає про себе знати?
– Ймовірно, вона вносить свої корективи в моє самопочуття. Думаю, що після сьогоднішньої гонки все буде добре, і мій хід покращиться. Зараз трішечки відпочинемо, і знову в бій. Глянемо, як буде там.

– І знову ж відзначу твою сьогоднішню стрільбу. Як тобі працювалося на вогневому рубежі?
– Я абсолютно не задумувався про стрільбу. Я просто був готовий працювати на «нуль» всі рубежі. На жаль, промазав на першому. Сам не зрозумів чому. Стрільба сьогодні знову була швидка, хоча, знову-таки, я не спішив, у мене не було завдання якнайшвидше відпрацювати на рубежі. У мене було завдання: стріляти чітко і правильно, щоб це був «нуль». В принципі, якщо не брати до уваги перший рубіж, у мене це вийшло. Тому так, я задоволений стрільбою, все класно.

– Що сказав Юрай Санітра після фінішу?
– Тренер був задоволений результатом. Мені сподобалося, що він вийшов на останнє коло, на мій фініш. Юрай підганяв мене в момент, коли ми з Бормоліні виходили на фінішну пряму. Він підкричав, підбадьорив, зумів дати певні настанови тоді, коли я намагався відірватися від Бормоліні. Сказав, що я молодець, гарна гонка і гарна робота.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.