Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 лютого 2021, 23:30
5363
34

Журналіст: Шахтар не виплатив Зорі компенсацію за Маліновського

Ігор Циганик розповів про розмову з президентом «Зорі» Євгеном Геллером

| Оновлено 19 лютого 2021, 23:30
5363
34
Журналіст: Шахтар не виплатив Зорі компенсацію за Маліновського
ФК Зоря Луганськ. Руслан Маліновський

Футбольний журналіст Ігор Циганик, посилаючись на свою розмову з президентом «Зорі» Євгеном Геллером, розповів, що співпраця луганського клубу і «Шахтаря» припинилася, оскільки донецький клуб не виплатив компенсацію за перехід півзахисника Руслана Маліновського в бельгійський «Генк»:

«Коли Маліновський переходив в «Зорю», йшлося про те, що було укладено джентльменську угоду між керівництвом «Шахтаря» і керівництвом «Зорі». Про те, що якщо Маліновського продадуть, то на певний відсоток може розраховувати луганський клуб. Але не були оформлені ніякі офіційні документи.

Як наслідок, коли «Шахтар» продав Маліновського, який за «гірників» не зіграв жодного матчу, «Зоря» не отримала взагалі ніяких грошей. Хоча були домовленості. Після цього стало зрозуміло, що співпрацювати з «Шахтарем» ніякого сенсу немає.

І це образило керівництво «Зорі». Така ж історія була з Едуардом Соболем, який грав-грав, а потім продають – і всі гроші отримує «Шахтар». Після цього «Зоря» вирішила не співпрацювати з «Шахтарем».

І, найголовніше, ця історія мала продовження далі. Виявляється, що ця агентська компанія, яка зараз претендує на $2 млн за Вілліана Гомеса, теж працювала через «Шахтар». Вона привезла Марлоса і Азеведо у «Шахтар». І керівництво «Шахтаря» порадило Геллеру забрати Вілліана Гомеса й продати його. Так і було зроблено.

І зараз гроші, які зайшли в «Зорю», Геллер вважає як компенсацію за трансфер Маліновського. За те, що він недоотримав, мовляв, команда «Зоря» вивела футболістів на новий рівень, їх продали, а всі гроші залишилися тільки у «Шахтаря». І це дуже неприємний момент в українському футболі.

Тому у Геллера є певна образа на керівництво «Шахтаря» за цю історію. Тому щодо історії з Гомесом будуть суди. «Шахтар» не визнає те, що вони щось винні «Зорі». Президент «Зорі» підтвердив, що документів ніяких немає, але були усні домовленості. Джентльмен джентльменові вірить на слово, але в українському футболі, виявляється, не так. І це є великою проблемою».

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey Nikolaev
Если не было ни как задокументированно соглашение, то как они бы в случае перечисления двух миллионов это коментировали - взятка за проигрыш?
odiniznashih
Джентельменское соглашение?
А откуда у нас джентельмены?
Ничего личного, это просто бизнес.
Отдавались а аренду никому не известные молодые пацаны, наигрывались, засвечивались в футбольном
мире и забирались обратно
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kvlad200760
Я одного не розумію - гравець належить одному клубу і його віддають в оренду.Потім гравця продають.То яке право має клуб який орендує гравця претендувати на якусь частку грошей?Де в світі ще таке є? Інша справа що клуб,який орендував гравця,можливо розраховував на нього в майбутньому а його продали.Але тут інший момент-якщо орендований гравець дуже подобається то викупи його контракт.
А взагалі то Циганик знову вирішив нагадати про себе таким дивним способом!
Dad Pixto
Я щось не зрозумів: "агент, який привіз до Шахтаря Марлоса та Азеведо..." - звідки привіз, із Харкова? А Тайсон у той же час прийшов пішки чи доїхав самостійно?
samird
Какие джентльменские соглашения? С кем? С Палкиным? Не смешите.
turist86
Рафаилов:
https://www.youtube.com/watch?v=KOKez1ym9SA Усы лапы и хвост вот мои докУменты
bassofon
В следующей статье напишите, что об этой ситуации говорят источники Дмитрия Гордона.
SportsMan
Ну что, кроты, будете еще п..деть на Динамо?
Можете хоть тысячу раз рассказывать, мол, нет документов - нет денег, и нет оснований Геллеру на что-то рассчитывать, но, если Шахтер не собирался ничего платить, зачем было давать устное согласие?
Правильно Геллер сделал, что перестал сотрудничать с Шахтером. Как видим, Заря умеет подготавливать нормальных футболистов, а Шахтер - только покупать бразильцев. Как говорится, лучше с умным потерять, чем с дураком найти.
Andrii Stadnyk
Циганик+Бурбас=Бурбаганик.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tеllur
Луганская Заря имела джентельменскую договоренность с Шахтером во время перехода Руслана Малиновского в аренду о финансовой компенсации при последующей продаже игрока. Об этом рассказал журналист Игорь Цыганык в своем шоу на YouTube.
Шоу Цыганыка!!!
Ну-ка все вместе уши развесим.
Откуда ОНО знает что кому обещало с глазу на глаз? Тут нужен ответ с двух сторон, а не только от Геллера (не шахматиста).
Ну и нет документов - гуд бай в любом случае нашей жизни.
zzg77
Цыганик - собиратель тухлых новостей и вонючих сенсаций!!! А как по-другому обратить на себя внимание??? Интеллекта ведь нет совсем, пустота!!!
mayakovskiy1
О Боже, клоуны плять. И Малиновский и Соболь собственность ШД. Они подписывали контракт с ШД, ШД платит им зарплату. Если ШД решил ради игровой практики отправить футболистов в Зарю, Марик, куда угодно, это не значит что эти клубы приобретают какие-то права на футболистов.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил