Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 лютого 2021, 20:30
5909
5

Що чекає Серхіо Рамоса після завершення контракту з Реалом?

Куди податися знедоленому капітану «Королівського клубу»?

| Оновлено 16 лютого 2021, 20:30
5909
5
Що чекає Серхіо Рамоса після завершення контракту з Реалом?
Getty Images/Global Images Ukraine

З кожним новим днем ​​футбольна громадськість все більше змиряється з тим, що Серхіо Рамос цілком може покинути «Сантьяго Бернабеу» і перебратися до іншої команди. У капітана «вершкових» залишається всього п'ять місяців контракту, а нової угоди все немає.

Ще в листопаді з'явилася інформація про інтерес із боку англійських клубів, які будуть тільки раді отримати до своїх лав такого гравця, та ще й безкоштовно. Як би нам не хотілося його відходу, все-таки час почати замислюватися про те, що чекає на іспанця в подальшому.

7. МЛС

Коли контракт Рамоса все-таки підійде до кінця, йому буде 35 років. Цей вік - ще не вирок, але багато хто в такий час починає замислюватися про останній гучний перехід. І багато хто вибирає американську лігу - таку зручну, легку і доступну. Та й зарплати непогані. Відшукати собі сонячну команду в місті на кшталт Маямі - ну хіба не ідеально?

Начебто все сходиться, але Рамос все-таки не з тих людей, які будуть раді прохолоджуватися і грати упівсили. Йому потрібні трофеї. Йому потрібно щось доводити. З цієї причини в США він не поткнеться.

Вірогідність: 2 з 10

6. «Манчестер Сіті»

Уславлений гравець із великою зарплатою підшукує новий клуб? Без згадки «Манчестер Сіті» не обійдеться. Але цього разу щось не сходиться.

У «Сіті» зараз все добре з обороною, адже Рубен Діаш і Джон Стоунз зігралися просто чудово. Не можна забувати і Ляпорта. З такою компанією Гвардіола просто не знайде застосування Рамосу, який байдикувати не захоче.

Вірогідність: 3 з 10

5. «Тоттенхем»

А ось «Тоттенхему» кров з носу потрібен новий захисник. Чому не Рамос? Ну хіба з тієї причини, що навіть з приходом Моурінью на команду з чемпіонськими амбіціями «шпори» не тягнуть.

Жозе вже працював із Рамосом, а Серхіо Регілон обговорював можливість переходу з ним по телефону, але поки що в таку угоду віриться насилу.

Вірогідність: 5 з 10

4. «Ювентус»

Коли Кріштіану Роналду залишив «Реал», всі чекали того, що столичний клуб пригальмує, але з капітаном Рамосом він все одно зумів взяти чемпіонство.

«Юве» відомий майстерними трансферами і переходами зірок за сущі копійки - свого часу безкоштовно сюди перейшли Поль Погба, Аарон Ремзі, Адріан Рабьйо і Даніель Алвес. Чому не Рамос? Все це можливо, тим більше, що туринці хочуть виграти ЛЧ.

Вірогідність: 6 з 10

Getty Images/Global Images Ukraine

3. «Реал»

Давайте начистоту: якщо кого і можна назвати футбольним королем Іспанії, це Серхіо Рамоса.

Рамос завжди любив свій клуб, а клуб - поважав його, найкращого захисника покоління. І якщо Серхіо залишиться, виграють усі. Проблема полягає в тому, що через пандемію домовитися все не виходить. Але компроміс можливий. На нього, взагалі-то, всі і сподіваються.

Вірогідність: 7 з 10

2. «Манчестер Юнайтед»

Коли Рамос у попередній раз погрожував залишитися безробітним, саме «Манчестер Юнайтед» вважався головним претендентом на його підписання.

Луї ван Гал відчайдушно хотів переманити іспанця, який навіть сам зізнавався в бажанні приміряти футболку «червоних дияволів».

Зараз такий ось перехід здається ще більш ймовірним. «Юнайтед» дуже потрібен лідер в оборону, а Рамос точно виторгує вигідний контракт і статус безперечного гравця основи в іменитій команди.

Вірогідність: 8 з 10

1. «ПСЖ»

Як і «Манчестер Сіті», «ПСЖ» згадується завжди, коли розмова заходить про гучні переходи. У французів нині не все добре з обороною, так що такий розвиток подій здається дуже ймовірним.

У минулому сезоні парижани відпустили Тіаго Сілву, і Рамос багато в чому на нього схожий. А ще він виграв чимало кубків Ліги Чемпіонів, а це трофей, який у столиці Франції намагаються здобути вже давно. Може, ось вона, відсутня ланка?

Вірогідність: 9 з 10

Текст: 90min.com

Переклад Денис КОШЕЛЄВ

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
Пусть к шейхам идёт, слишком токсичный
Fan_GOOD_FootBall
Ювентус идеальный клуб для Рамоса будет. Клуб в котором в паспорт игроку не заглядывают. И клуб в котором ценят имено опытных игроков.
Trollface
Таким как Рамос лучше не играть. Костолом еще тот.
hanter567
Новий контракт його чекає,такий лідер в роздягальні потрібен завжди!!!!