Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 18 лютого 2021, 04:31
7407
6

Юрай САНІТРА: «Меркушина дуже порадувала, а з Джимою потрібно поговорити»

Тренер прокоментував виступ жіночої збірної в індивідуальній гонці

| Оновлено 18 лютого 2021, 04:31
7407
6
Юрай САНІТРА: «Меркушина дуже порадувала, а з Джимою потрібно поговорити»
Getty Images/Global Images Ukraine

За підсумками індивідуальної гонки на чемпіонаті світу з біатлону кращою в складі жіночої збірної України стала Анастасія Меркушина, яка показала 13-й результат.

Гонку прокоментував наставник Юрай Санітра.

«Дуже порадувала Настя Меркушина. Мені сподобалося, як вона рухалася на трасі в порівнянні з тим, коли я бачив її востаннє в цьому році - це велика різниця. Це перший старт для неї (прим. на чемпіонаті світу), і, я думаю, це дуже гарний виступ. У Віти теж непогана стрільба, але трохи не вистачало сил на дистанції. Шкода, що Юлія Джима сьогодні зробила один поганий рубіж, тому що дуже здорово ногами бігла на трасі. Олена Підгрушна почала впевнено, але вже перша стрільба її трохи психологічно зламала, і далі вже було важко вийти з цього стану. Загалом, скажу, що всі дівчата відпрацювали на максимумі. Траса і умови сьогодні були важкі, тому радує і виступ Насті Меркушиної, і позиція, яку вона завоювала».

«Поки не можу сказати, чому Юлія Джима не впоралася з другим вогневим рубежем, адже на пристрілюванні вона нормально стріляла. Потрібно буде поговорити з нею, адже я був на дистанції і мені важко сказати, яка саме причина».

«Це було б помилкою, якби я вже зараз знав склад на естафети. Перш за все, необхідно буде подивитися на аналіз цього старту, потрібно буде поговорити про стан зі спортсменами. Ще до класичних естафет є час, не буду поспішати. Я впевнений, що зможу зробити правильний склад на сингл-естафету», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ffff
У Виты неплохая стрельба? С паузой между выстрелами в более 20 секунд? И сил нехватило только немного, что-бы в индувидуалке даже не забежать в "очки"? Что тогда хуже?
Al Zolo
очем с ней говорить-это тупо не Юлин чемпионат-она всех словенских птиц поубивала
SAD1969
Треба змиритися з тим, що сестри вже не можуть виступати на рівні, який був у 2012-2016 роках. Просто організм не витримує. І в цей час, коли вони вже і очок не приносять, могли б "награвати" молодих, хай і не зразу з результатом (якого немає і так), але ж потрібна практика, досвід, де ж його набиратися, як не на етапах кубка світу! А сестри хай доїжджають в IBU, час для нових спортсменів. Семенов же пішов, бо немає результатів, а Цимбал підтягується. Так і треба, бо команда повинна бути сильною, хоча б в 10-ці.
Василий Будник
В одной из эстафет Блашко, похоже, отодвинут