Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 лютого 2021, 15:17
313
0

На прихильників сквошу очікує чемпіонат України

Цьогорічний Чемпіонат України зі сквошу – ювілейний, адже проводитиметься вже 15-й рік поспіль

| Оновлено 16 лютого 2021, 15:17
313
0
На прихильників сквошу очікує чемпіонат України

Чемпіонат України зі сквошу відбудеться в період з 19 по 21 лютого у м. Києві в спортивному клубі «Sport Life», вул. М. Конева, 8.

Чемпіонат України зі сквошу є відбірковим та підготовчим етапом до Чемпіонату Європи, який очікується через декілька місяців.

Максимально, взяти участь у Чемпіонаті можуть 96 спортсменів, з яких жіноча категорія – 32 спортсменки, чоловіча категорія – 64 спортсмени. Кожен із учасників очікує індивідуальної оцінки та можливості подальшого відбору до Збірної України зі сквошу.

Турніру присвоєно Національний рівень (National Level), а також внесено до календаря PSA (Професійної асоціації сквошу). Це означає, що всі спортсмени, які грають в  PSA та будуть брати участь в Чемпіонаті України, зможуть отримати відповідні бали в рейтингу Професійної асоціації, що надасть можливість подальших індивідуальних спортивних досягнень в такому виді спорту як сквош.

Організатор заходу – Федерація сквошу України, мета якої розвивати та популяризувати сквош в Україні. А також створювати необхідні умови для підготовки висококваліфікованих спортсменів, тренерів, суддів, шляхом впровадження та реалізації відповідних програм та проєктів.

Довідково. Цьогорічний Чемпіонат України зі сквошу – ювілейний, адже проводитиметься вже 15-й рік поспіль. Починаючи з 2018 року, Чемпіонат відбувається наприкінці зими, що дає час та можливість достойно підготуватися Збірній Україні зі сквошу до Чемпіонату Європи. Цьогоріч планується участь українських сквошистів у двох командних чемпіонатах Європи: чоловіча команда гратиме в третьому дивізіоні (14-17 липня Team Championships Division 3 2021 - PROVISIONAL Ljubljana Slovenia ESF Championships),   жіноча команда гратиме в другому дивізіоні (25-28 серпня European Team Championship Div 1 & 2 2021 PROVISIONAL Helsinki Finland ESF Championships ).

Ознайомитися з детальною програмою, умовами участі та визначенням першості  пропонуємо за посиланням:

Sport.ua

сквош
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.