Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
4826
5

Яремчук прокоментував свій феєричний перфоманс у матчі з Мускроном

Український легіонер «Гента» дуже радий тому, що вдалося зіграти так результативно

Яремчук прокоментував свій феєричний перфоманс у матчі з Мускроном
ФК Гент. Роман Яремчук

Український легіонер «Гента» Роман Яремчук прокоментував свій феєричний виступ у матчі 26-го туру чемпіонату Бельгії проти «Мускрона» (4:0). Відзначимо, що українець забив три голи і віддав асист.

«Велика перемога. Для мене важливий кожен гол. Нападнику потрібна довіра, ви отримуєте це, забиваючи голи. Це моя робота, і тому я тут. Вся команда розраховує на мене.

Я дуже радий, що Вадіс Оджіджа-Офое повернувся. Він - найважливіша ланка в клубі, гравець, який думає творчо. Як нападник, ти можеш бути задоволений тільки кимось на кшталт Вадіса в команді. Він легенда цього клубу, це факт. Але і взаємодія з Безусом, Ніангбо, Тіссудалі та іншими теж йде гладко. З Тіссудалі у мене таке ж взаєморозуміння, як з Джонатаном Девідом і Лораном Депуа в минулому сезоні. І це почуття буде тільки посилюватися.

Я хочу ставати кращим з кожним сезон. Наближається чемпіонат Європи, і це дуже важливі змагання, яких я дуже чекаю.

Що стосується наступного матчу, то «Мехелен» набрав хороший хід. На якому місці ми можемо закінчити сезон? Поки не хочу про це думати. Тепер ми хочемо йти від матчу до матчу, а потім подивимося. Але ми рухаємося вперед, добиваємося прогресу і, з огляду на нашу ситуацію, можемо бути дуже задоволені цим», - сказав Яремчук.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Олімпіакос пройшов Фенербахче по пенальті у чвертьфіналі Ліги конференцій
Футбол | 19 квітня 2024, 00:59 0
Олімпіакос пройшов Фенербахче по пенальті у чвертьфіналі Ліги конференцій

У півфіналі грецький клуб зіграє проти англійської Астон Вілли

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy_P
Красавчик, особенно его гол головой... Было-бы больше, но вратарь Мускрона - зверь. И, на удивление, Роман Безус хорош - такие пасы раздавал - загляденье.
Я Я
Игра понравилась. У Яремчука появился, наконец-то, инстинкт хищника. По крайней мере, в этой игре он проявился. Голы забивал никак не "шаровые". Головой вообще забил шикарно. Вырваться из-под опеки, и классно подрезать мяч в ворота - не хочется сглазить, но это почерк мастера. А голевой пас, который он вырезал из-под защитника на партнёра был покрасивше многих голов. Надо вспомнить ещё и не реализованный выход 1 на 1, когда он классно убёг от соперников, но не смог чутка поднять мяч, дав возможность вратарю его отбить. Если эту игру посмотрел бы кто-то из больших клубов серьезных лиг, то желание заиметь такого чувака у себя у них непременно бы возникло. У Фонсеки на Ромчика должно ещё больше... засвербеть.
Tеllur
Та да. 11-е наколотили у себя дома 16-м это конечно здорово.
Михаил Степанов
Молодчага, безусловно! Но я думаю что дальнейшего прогресса надо идти в более сильный чемпионат. Это и в интересах Яремчука и в интересах сборной Украины!