Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 лютого 2021, 21:31
3351
0

Евертон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Матч рівня Ліги чемпіонів?

| Оновлено 17 лютого 2021, 21:31
3351
0
Евертон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Sky Sports

У середу, 17-го лютого, в Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» в рамках перенесеного матчу 16-го туру чемпіонату Англії місцевий «Евертон» прийме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 22:15 за київським часом.

Поєдинок для тих, хто вважає за краще подивитися чемпіонат Англії, а не Лігу чемпіонів. До того ж, матч «Евертон» - «Манчестер Сіті» може позмагатися в крутості з іграми «Порту» - «Ювентус» і «Севілья» - «Боруссія». Повинно бути не менш цікаво.

«Евертон»

«Іриски» в поточному сезоні усіма силами прагнуть зайняти місце, яке дозволить їм виступати в наступному сезоні в Лізі чемпіонів. На даний момент підопічні Карло Анчелотті йдуть сьомими, проте мають дві гри в запасі, тому за втраченими очками займають четверте місце. Звичайно, вся боротьба ще попереду. Трохи зіпсував шанси команди з Ліверпуля матч минулого туру проти одного з аутсайдерів «Фулхема», в якому вона зазнала сенсаційної поразки.

Перед цим поєдинком у «Евертона» було два фантастичних поєдинки. Спочатку в чемпіонаті «іриски» зіграли 3:3 з «Манчестер Юнайтед», а потім переграли «Тоттенхем» в Кубку Англії (5:4). До слова, у другому за престижністю турнірі країни тепер «іриски» зіграють якраз проти «Манчестер Сіті». В цілому, команда виступає в поточному сезоні не зовсім стабільно. Ліверпульці можуть дати бій і взяти очки в поєдинках з лідерами, але при цьому програти аутсайдерам.

Не допоможуть «Евертону» в цій грі Жан-Філіп Гбамен і Домінік Кальверт-Льюїн. Також під великим питанням участь у зустрічі Джордана Пікфорда і Хамеса Родрігеса.

«Манчестер Сіті»

«Городяни» останнім часом показують неймовірний футбол і неймовірні результати. В даний момент на рахунку команди Хосепа Гвардіоли 16 перемог поспіль у всіх турнірах. При цьому, 11 з них здобуті «всуху». Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів за ці матчі - 43:5. «Сіті» не думає на цьому зупинятися і продовжує бити рекорди.

Манчестерці продовжують боротьбу у всіх можливих турнірах. «Манчестер Сіті» вийшов у фінал Кубка англійської ліги, де зіграє з «Тоттенхемом», а також в чвертьфінал Кубка Англії, де битиметься з «Евертоном». Крім цього, команда Олександра Зінченка 24 лютого проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Боруссії» з Менхенгладбаха. Таким чином, потенційно «городяни» можуть стати володарями всіх чотирьох титулів.

Проти «ірисок» не зіграє травмований Кевін Де Брюйне. Також під питанням участь у грі Ілкая Гюндогана і Фернандіньо.

Історія зустрічей

«Евертон» і «Манчестер Сіті» провели між собою вже 188 матчів. Результати практично рівні: 73 перемоги у «городян», 68 вікторій у «ірисок» і 47 нічиїх.

Матч першого кола завершився з рахунком 2:1 на користь «Манчестер Сіті». На дубль Габріеля Жезуса «Евертон» зміг відповісти лише одним голом Рішарлісона.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Ольсен, Коулмен, Годфрі, Холгейт, Дінь, Гомеш, Дукуре, Девіс, Бернард, Рішарлісон, Сігурдссон.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Ляпорт, Стоунз, Канселу, Сілва, Родрі, Торрес, Фоден, Стерлінг, Жезус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.39 по лінії Parimatch.

17 лютого, середа

«Евертон» – «Манчестер Сіті»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 8,20
  • 5,20
  • 1,39
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.