Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 лютого 2021, 19:21
1514
0

Бернлі - Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гра за шість очок

| Оновлено 17 лютого 2021, 19:21
1514
0
Бернлі - Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/fulhamfc

У середу, 17-го лютого, в Бернлі на стадіоні «Терф Мур» в рамках перенесеного матчу 17-го туру чемпіонату Англії місцевий «Бернлі» прийме «Фулгем». Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Зустріч шістнадцятої і вісімнадцятої команд англійської Прем'єр-ліги. Обидва колективи борються за виживання. На даний момент краще себе почуває «Бернлі», який випереджає «Фулгем» на вісім очок, однак все одно цю гру можна назвати матчем за «шість очок», оскільки перемога «Фулгема» наблизить його до спасіння, а вікторія «Бернлі» зробить позиції команди ще міцнішими.

«Бернлі»

Команда Шона Дайча на вихідних змогла перервати чотириматчеву серію без перемог. «Бордові» на виїзді впевнено розібралися з «Крістал Пелас», відправивши в їхні ворота три м'ячі. Завдяки цьому команда з Бернлі змогла відірватися від зони вильоту на вісім очок і тепер може відчувати себе трохи спокійніше. Ясна річ, що головним завданням «Бернлі» вважається збереження прописки в еліті і думається, що їм це зробити вдасться. Останнім часом підопічні Дайча показують непоганий футбол. Нещодавно «бордові» вилетіли з Кубка Англії і тепер можуть повністю зосередитися на Прем'єр-лізі.

Команда з графства Ланкашир має невеликі кадрові проблеми. Не зіграють в цьому поєдинку захисник Чарлі Тейлор, хавбек Антоні Гомес і форвард Кріс Вуд. Всі вони травмовані. Правда, вони вже давно знаходяться в лазареті і в «Бернлі» без проблем зможуть їх замінити.

 «Фулгем»

Лондонська команда в неділю на виїзді сенсаційно переграла «Евертон». Завдяки цій перемозі «дачники» набрали 18 очок і закріпилися на вісімнадцятому місці в турнірній таблиці. Підопічні Скотта Паркера відстають від рятівного, сімнадцятого місця, яке займає «Ньюкасл», на сім очок. До перемоги над «Евертоном» «Фулгем» перемагав в чемпіонаті лише 30 листопада. Можливо, саме цей тріумф стане для команди відправною точкою, і тепер вона буде неабияк набирати очки. Одне можна сказати точно - думається, що «білі» без боротьби точно не здадуться і обов'язково будуть до останнього намагатися залишитися в АПЛ.

З великою часткою ймовірності не приймуть участь в цьому матчі захисник Теренс Конголо і півзахисник Том Керні. Всі інші знаходяться в строю і готові до важливого протівостонію.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою вже 85 матчів. Перевага на боці «Бернлі», який виграв 41 поєдинок. На рахунку «Фулгема» 27 вікторій. Ще 17 зустрічей завершилися внічию. Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів 142-108 на користь «Бернлі».

У поточному сезоні опоненти вже зустрічалися між собою в рамках Кубка Англії. У матчі 1/16 фіналу турніру «Бернлі» на виїзді здолав «Фулгем» з рахунком 3:0. Дублем відзначився Джей Родрігес і ще один гол на рахунку Кевіна Лонга.

Орієнтовні склади:

«Бернлі»: Поп, Пітерс, Мі, Тарковськи, Лоутон, МакНіл, Корк, Вествуд, Гудмундссон, Барнс, Родрігес.

«Фулгем»: Ареола, Тете, Андерсен, Адарабіойо, Аіна, Лофтус-Чик, Рід, Леміна, Лукман, Маджа, Рід.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.15 по лінії Parimatch.

17 лютого, середа

«Бернлі» – «Фулгем»
Бернлі. Стадіон «Терф Мур». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,75
  • 3,15
  • 2,80
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.