Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
6834
1

Еліна СВІТОЛІНА: «Задоволена тим, як змогла повернутися в гру»

Українська тенісистка – про перемогу над Юлією Путінцевою

Еліна СВІТОЛІНА: «Задоволена тим, як змогла повернутися в гру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Юлією Путінцевою з Казахстану (№28 WTA) в третьому колі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.

«Я дуже щаслива і задоволена своїм виступом, задоволена тим, як я змогла повернутися в гру. Я давно знаю Юлію і завжди чекаю битви в матчах з нею. Стиль її гри сильно відрізняється від стилю моїх попередніх суперниць тут. За підсумком це вийшов хороший матч. Сьогодні було дуже непросто, тому що я грала зовсім в інших умовах в минулому колі. 7 годин вечора, коли багато глядачів, інший корт, і зараз зовсім інша ситуація, майже як тренування.

Кілька разів ця думка проскакувала в моїй голові, але я намагалася себе налаштувати, що граю на Великому Шоломі, що це важливий матч. Було непросто сконцентруватися. Я намагалася сфокусуватися тільки на грі, на тому, що мені потрібно виконувати на корті. Юля дуже здорово почала матч і мені потрібно було реабілітуватися. Як тільки я стала краще себе почувати в грі, то змогла додати. Я виграла 9 геймів поспіль, це досить комфортна перемога», - сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Єлина дуже додала в грі біля сєткі і що приємно кількість вінерсів значно збільшилась!!Хромає ще трохі перша подача,но друга залітає добре.Бажаю і в подальшому успіхів і головне удачі!